mummyscuties Gokturkcum köpük file kullanabilirsiniz küvetin içine koyun bebeğide üstüne oturtun eğer file istiyorsanız tabi
Yasemin94 Gokturkcum biz şarkı söylüyoruz bıcı bıcı diyorum direk anlıyor köpüklerle oynamasına izin veriyorum falan müzik şarkı söylüyorum o sekilde bitanem sever sizinkide eminim 😍
Sadiyealp Gokturkcum oo hemde nasıl eğlenceli bi dene yani 😂 benimki ne yat diyom hop bırakıyo kendini başını tutuyom sanki şezlong da uzanıyo paşa 😂😂 leğen hem geniş oluyo
vilnius Gokturkcum yaaa biz dokuz aylığız 9bçuk kiloyuz kuzumu hala filede yıkıyoruz oturur hiç sesini de çıkarmaz babasıyla yıkıyoruz hep filede
Gokturkcum vilnius ben tek yıkıyorum ama bizim kilomuz biraz daha fazla size göre 🙊🧸 artık filemiz de yok 🙈 annelerin tavsiyelerine göre bende alıcam bişeyler ilerde zorlanırım gibime geliyor hareketlendi iyice 🐥
Balkizlarim Gokturkcum ben doğduğunda’n beri file kullanmiyorum kucağımda yıkadım şimdi 10 aylık banyoda oturtma apartları var ondan kullanıyorum 👌😅
mummyscuties Gokturkcum bizimki 3. Ayına girecek ama arkadaşımın bebeğini de öyle yıkıyorduk hatta o tekken de öyle yıkıyor
Gokturkcum Senemmm11 işte filesi olmayınca bi kere denedim onu ama çok zorlandım kolaylık olsun diye bişey bakınıyım diyorum ama böyle yerinde durmayan bebekler için🙈🧸
Aysayd Gokturkcum canım bebeğim 3 buçuk aylık yarım file almıştım zor durduruyorum. Oturak alıp kucağımda yıkamayı düşünüyorum biraz daha idare edeyimde böyle
Gokturkcum Aysayd yarım file🤔 duymamıştım daha önce sizinki daha küçükmüş ama tabii zorlanıyorsanız olabilir her banyoda sıkıntı yoksa 😕