Bebegimyagmur Alyaa16 özel tartışma var o değil mi bende gözüküyor ama bende ilk defa özelden yazıyorum pek bilmiyorum
Avakadolumama Alyaa16 beni alır mısınız gruba 😂 bende 54 ile evlendim 64 ile hamile kaldım 76 ile Doğuma gittim ve şuan 61 kiloyum . Acilen 55-54 olmam lazım . Beni de alır mısınız gruba? Grup burdansa etiketler misiniz 😄
Yenianne135 Vanilya peki limonlu su sütünüzü etkiledi mi hiç? Ben mi gün limonlu su içtim o gün sütüm kesildi bebeğim de dört buçuk aylık
Vanilya Yenianne135 Fazla yok zaten canım meme+ mama gidiyoruz. Benimkini etkilemedi çünkü sadece bir bardak içiyorum sabahları.
uykucukoala Balkizlarim nasıl güzel kilo vermişsiniz ya ne kadar sürede verdiniz bende tek sıkıntım tatlı ya aç yaşayabilirim ama tatlısız asla 🙈
Balkizlarim uykucukoala hep hareket halindeyim hiç oturduğum söylenemez bol bol su içiyorum 👌 tatlisiz bende yaşayamam aşırı yiyorum diyebilirim şuan nisan elbisem’e oluyorum 3 tane evlattan sonra 🙏☺️
uykucukoala Balkizlarim bende hareketliyim de suyu bu aralar pek içemiyorum tatlı yediğimden dolayı da kilo veremiyorum şükür ki hareketli olduğum için almıyorum da 😬