AselZeynepli Anneler kizim 5 ay 28 gunluk. Biraz once alt damagini elimle yoklayayım dedim alt diş yerinde elime bisey batti kizim agzini cok acmadigi icin goremedim net bi sekilde ama baya elime kemik gibi sivri bisey batti
habibe_omerasaf AselZeynepli büyük ihtimalle diş 😊 zaten el değdirmiyorlar acıyor sanırım şu an bizde aynı durumdayız 🌸
Mervea AselZeynepli brnim oğlanında bugün fark ettik dişinin çıktığını bardakla vurdum ses gelince bi şaşkınlık bi sevinç farklı duygulsr 7 ay 24 günlüğüz
AselZeynepli [bilinmeyen] ayy simdi ne kadarlik bebisin masallah yaa insallah distirr cok duygulandim ben de nedense 😂
AselZeynepli Ballim benim kizim hep huysuz bir bebek hep kucakta gezmek ister . Agiz sulari zaten akiyordu surekli biseyleri isirmak istiyordu herseyi agzina goturuyor yaklasik 3 aydir boyle
Defneninannesi [bilinmeyen] Merhaba benim kızım 7 aylık. Henüz hiç dişi patlamadı. Ama son 2 haftadır çok huzursuz. Geceleri ağlayarak uyanıyor. Ağzından sürekli su damlıyor. Eli agzında. Bı belirtilerden ne kadar sonra patlar acaba