ebbzek 3 buçuk aylık bebeğim, sünnet olduk bugün. Nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi psylaşırmısınız?
Ozgurberk ebbzek geçmiş olsun canım ilk üç gün çok acısı olur sonrasında rahatlar verilen kremi saati saatine kullan ve ağrı kesici fitil veya ağrı kesici şurup kullanman bebeğinin acısını hafifletir
bimohr1406 ebbzek ben 6 saatte bir ağrı kesici şurup verdim ped bardağın altını kesip koydum temas etmesin canı acımasın diye her altını değiştirdiğimde kremini sürdüm çok kolay iyileşti ve sadece ilk çişini yapınca ağladı çok çabuk toparlandı
Mom0909 ebbzek bizde gecen hafta olduk krem vs hiç bişey kullanmadık kakasını dikkat edin pipisine degmesin bezi bol baglayın geçmiş olsun
Anaogul ebbzek biz 2 buçuk aylıkken olduk karton bardak kesip koyduk kremlerini sürdük hemen iyileşti pipisi beze sürtmesin dikkat edin
ebbzek Ozgurberk bezini nasıl bağlayacağım hep arkasından sızıyo çişi, kıyafet kalmadı, varmı Bi çözümünüz bu duruma.
ebbzek bimohr1406 bende karton bardak kesip kullanıyorum. Ayy çok kötü açık yara gibi gözüküyor içim sızlıyo
Mezecanavari ebbzek bezi normal karton bardağın üstüne bağlayabilir siniz. Bardak o yüzden kullanılıyor bez değmesin diye
bimohr1406 ebbzek geçer canım merak etme acısı sadece ilk gün benim oğlum ilk gece acaba ne yapacak diyordum her zamankiden daha güzel uyumuştu
Anaogul ebbzek iyi yapıyorsun canım sağolasın seninde gözün Aydın allahım damatlığı göstersin inşallah 🧿
Aybk_66 Sargilimi klipslimi oldu pardak ve kremi ihmal etmeyin ilk 3 gun mizmiz olur dzelir gaz sorununuz varmi blmem bn de 3 aylikdi yaptimda gaz sorunumz vardi biraz zorlanmisdim
ebbzek Aybk_66 sargı sünnet olduktan hemen sonra koyuldu eve gittiğinizde çıkarın dediler. Gaz problemimiz var birde ishal oldu fitili koyduğum gibi çıkarıyor kaka ile napıcam
Mezecanavari ebbzek ağrı kesici şurubun açıkçası o acıya etkisi yok. . Pet bardak koyuyormusunuz. En rahat ettirecek şey o. Koyuyorsaniz pet bardağa da kreminden sürün. Deri yapışabilir. Ayrıca ilk cisten sonra bir daha yanması olmaz ağlamaları ondan değildir endiselenmeyin
ebbzek Mezecanavari bize şurup vermedi doktor fitil verdi ama koyduğum gibi çıkarıyor kaka ile ishal oldu bide şimdi
Songultugra ebbzek bize doktor bardak önermedi 2 numara daha büyük bez aldık ve gevsek bagladık altını pipisi değmesin diye kakasına dikkat et altını sık değiştir havalandır verilen kremleri sür cnm