Faray minikmomm alkol ne kadar zamanda vücuttan atılıyor bende hiç bilmiyorum, yapmak istediğim bir çok şeyi sırf emziriyorum diye öteliyorum
Tudaa minikmomm canım yanlış anlama ama ama o 1.5 yıldır diye senin bebeğin daha 2 aylık bence içicksende 2 3 yudum al tadımlık çünkü çok küçük o ağlasa susturamasan nasıl emzircen 2 3 saat beklemen lazım
minikmomm Tudaa bende bir senedir içmiyorum oda hamilelikten falan bahsetmiş zaten birde aralık ayında 4aylık olucak bebeğim o zaman aralık ayında kullanıcaktım ama daha önce kullanıpta yazan olmadığı içn bende riske atmiycam
EbruArden3 Görüştüğünüz çocuk doktorunuz varsa en doğruyu bilgiyi o verir bence rosie atmayıp ona sorun
ozturkt minikmomm 1 kadeh sarap icin 2 saat demisti bana doktorum 3 kadeh icsen misal 6 saat yapar onceden sagip stok yap bence. bu arada nice yillariniz olsun 🌼🙏
seydaac minikmomm içmeden önce sağıp dolaba atın zor durumda kalmamak için. İçtikten sonra da 2 3 saat sağıp dökmek gerekiyor diye biliyorum.
Kuroneko Ben haftada bir gun bebegi uyuttuktan sonra birkac kadeh sarap içerim, uyurken emme süresi uzuyor o yuzden geceleri tercih ediyorum. Kac aylik bilmiyorum ama aksamlari uyurken 2 saat kadar emmiyorsa o arada için hicbir sey olmaz.
minikmomm Kuroneko gece 2den altıya kadar uyanmıyo bi sorun yaşamadınız dimi benim bebeğin 2aylık ama araşık ayında içiceğim için 4aylık olucak o zaman
Kuroneko minikmomm o aylarda hep dolapta sütüm vardi benim alkol aldığım aksamlar biberonla içirirdim. Suan 10 aylik olmak üzere bayadır süt sagmiyorum uyuduğu an icerim bazen 1-1.5 saat sonra uyandigi da oldu emzirdim açıkçası. Siz yine de biraz süt sagın
ozturkt minikmomm emzirdigim donemde o gece alkol aldiysam ben emzirmedim zaten ek olarak mamada veriyodum o sekilde de yapabilirsiniz iciniz rahat etsin
cydcvk minikmomm aralıkta 4 aylık olcak emme süresi 4 saate kadar uzar.emzirmeden sağım yaparsınız oldu ki uyandı hop içiriverirsiniz onu. Ama sonrası kaç saat geçmesi lazım bende bilemiyorum deneyen yazar işalah 😎
Eesay minikmomm ben yeni bıraktım sayılır emzirmeyi. Tek kadeh şarap ya da bira içiyordum. Bebeğim uyuduktan sonra zaten tekrar uyanıp acıkana kadar süre geçmiş oluyordu. Ben sorun yaşamadım ama içiniz rahat etsin doktorunuza danışın ısterseniz🌸
Ardenali Eesay peki sure gecse bile sagip atmamiz gerekiyor mu emzirmeden once yoksa direkt emzirebiliyor muyuz? Sagmak zor geliyor bana..
Minikannesi00 minikmomm canım sağıp dökmene gerek yok ,ben akşam içiyorsam mesela 2 gbi uyuyorum ya diğer gün sabah emziriyorum. Sen kendine gelmişsen öyle sarhoiluk vs. Kalmamışsa emzirirsin. 6,7 saat emzirmiyorum garanti olsun diye . Bu arada mama veriyorum .
EJDERYAA @Zeynepazram Buraya gelmiş bak yukarda bir kaç harf sattın heralde indirim yapta tamamlasın 😂
Zeynepazram EJDERYAA fake kız bence bu profil bilerek öyle yazıyor kavga cıkarmsk icin. Birde herkese ben 4 cocuk sahıbıyım sen tecrubesizsin dıyo 😂