Ankakusu35 Kızlar 1 ay 8 günlük kızım var tam kucağımda uykuya dalıyo beş dk sonra ağlayarak uyanıyo susturamıyorum beşiğine yatıyorum tamam diyorum uyudu kesin on dk sonra yine çığlığı basıyo altı temiz karnı tok gazınıda çıkarıyorum sizce neden?
Eymenncik Ankakusu35 gazları asla bitmiyo ama 5. Hafta ataği olabilir, tam dalmadan koyuyosan ona kalkiyoda olabilir
Ykt35 Ankakusu35 bizde 22 gunluguz gece 1den sabah 5lere kadar ayaktayız emiyo uyuyo koyuyorum uyaniyo geceyi gunduzu tamda ayirt edemiyolr uyaniyolar birde gazi olabilir benimkide gazindan uyaniyo ne kadar cikarttim desemde gazini yatirdigim zaman buyuk insan gibi gazini cikartmays devam ediyo🤣 bu gunler gecsin diye bekliyorm bende uykusuzluklarla😪
Pnrbrs Ankakusu35 benim oğlanda 20 günlük gece gündüz uyumuyoruz gaz bitti sanıyoruz ama bitmıyor cnm yataga koyuyorum 5 dk sonra uyanıyor
Ankakusu35 Eymenncik yarım saat kucağımda uyuyo koyuyorum uyanıyo deliricem. Uyurken birde arada bacağını sert hareket ettirip bırakıyo sizde gaz mıdır?
Eymenncik Ankakusu35 bacaklarini karnina dogru cekip sert sert ileri itiyosa gazdir canim. Alttan gaz cikarmasi icin masaj yapabilirsin yada yuz ustu yatirip sirtini sivazliyorum ben oylede cikariyo
Eymenncik Ankakusu35 gazdan o zaman uyanmasi canim hareket ettir bolca daha rahat cikarir hem yorulur guzel de uyur