Julijuli Kızlar oglum bir yaşına varmak üzere hep evdeyiz yaşıtları yok etrafta merak ediyorum sizin bir yaş bebekleriniz boy kilo kaç?iştahları nasıl?
Esdoel Julijuli kızım 1 yaşındayken 15 kiloydu boyu da 81 82 cm falandi tam hatırlamıyorum oğlumda daha bugün 9 aylık oldu
Ccansuu Julijuli 1 yaşında 10 kilo 80 cmdi doktor iyi gayet demişti o aylarda iştahı gitmişti baya şimdi 15 aylık oldu yiyor az çok şükür 🌱
snyck Julijuli 1 yasindayken sanirim 12 kilo 83 cm di insan 6ayda unutuyor 😊 pazartesi 18 ay aşımız var zaman cabuk geciyor
58goktugum Julijuli boy 77 cm kilo 9.750 🙂iştahı iyi değil bebeğimin hep emmek istiyor. Kahvaltı zor yapıyor akşam yemeği gıdım gıdım
snyck 58goktugum evet kilodan eminim iri gidiyor suandada 15 kilo 88cm falan bende kiloluyum malesef cekecek galiba
Esdoel 58goktugum yok ciddiyim niye şaka yapayım şuan zaten 3 buçuk yaşında evet kilosu çok fazlaydı ama 11 ayda yürümeye başladığı için doktor sorun olarak görmedi kilosunu
58goktugum Benim doktorum da bir yaşında bebekler 10 kilo civarı oluyor dedi 😃 benim bebeğim çok minyonmuş bunu anladım