minikmomm Emzirirken kakasını yapması normal mi her zaman değil günde 10kere emzriyosam 4 kere yapıyo kaynanam yaramadığını iyi olmadığını söylüyor??
Azizeguney minikmomm canım emzirirken kaka yapması kadar normal bi şey var mı ne var bunda 😂😂 uyurkende yapar istediği zaman yapar yeri zamanı yok
Eri070120 minikmomm güzel anne Korkutmak istemem 🤗ama her zaman emzirirken.kaka yapmak iyi olmaya biliyor buna mukus koku gurültüde.eslik ediyorsa alerji olabilir Kizimda öyleydi süt ürünleri alerjisi cikti
minikmomm Smy16 çok güzel hoşums gidiyo ama işte millett susmuyo ki yok yediği yaramaz falan yaramıyosa Nasıl kilo alıyo bu bebeler🤦🏼♀️
Smy16 minikmomm yaramıyosa nasıl kaka yapabiliyo o çocuk 😂 yine maşallahı var o kadarkaka yapıyo benimki 2 3 günde 1 sefer anca kakasını yapıyo benimki gibi olsa kim bilir ne derler 😂
minikmomm Eri070120 her zaman gürültü oluyo sessiz yaptığı hiç yok nerdeyse ve kaşları kızarıyo kafasında küçük sivilceker çıkıyo ben yoğurt peynir yediğimde siz nasıl anladınız öğrendiniz bende şüpheleniyorum da
Ngngng minikmomm normal karnı doyuyo baskı oluyo sonuçta yapıyo. Benimkide yapıyordu önceleri. Büyüdükçe azaldı memede yapması. Valla bilmiyorum bu kayananalar nerede ihtisas yapmışlar sormak lazım. Bilirkişiler hep hayret edici
Sandal minikmomm alakası yok eskilere bakmayın bazen benim oğlum günde beş kere yapıo bazende üç dört gün sonra yapıo bazend hergun yapıo afedersiniz gelince yapıo çocuk napsin
Eri070120 minikmomm bizim dogdugundan.beri meme.reddi vardi Yüzünde kizarikliklar oluyordu kilo alimi düsüktü Sesli kokulu mukuslu kaka Huzursuzluk uykuya dalama ma vardı Kan verdik alerjisi.cikmamisti Ama drmuz süt.diyetini önerdi diyet.yaptiktan.sonra düzeldi cok.sükür.6 Aydan.sonra kalmadi
Ngngng minikmomm uygulama da görüyorum hep kaynanam şunu dedi bunu dedi. Hep de olumsuz şeyler. Yani nerede ihtisas yapmışlar bu kaynanalar diyesim geldi 😀