Ebrar_kusum Merhaba arkadaşlar sidefer kullanıyorduk ama dün pek etkisi olmadığı için doktor ferro sanal b şurubu verdi ama bebeğim hep emmek istiyor siz aç karnına nasıl ayarldınuz bunu sabah akşm yardıma ihtiyacım var
Burcem Ebrar_kusum illa aç karnına vermene gerek yok emzirdikten bir saat sonra verebilirsin demir olduğu için sütle emiliminde fayda sağlamaz o yüzden emzirir emzirmez verme ben öyle veriyorum
Nrgs Ebrar_kusum çok aç olmasına gerek yok aslında süt demir emilimini azalttığı için beraber verilmemesi gerekiyor emzirmeden yarım saat önce verseniz yeterli
Suhedaaa Ebrar_kusum bize de ferrum kan ilacını verdi hiç sevmedim kızın bünyesi allak bullak oldu 🤷🏻♀️ ne yapmam gerekiyor bende bilmiyorum size de geçmiş olsun sanırım tekrardan hastaneye götürmekte fayda var
Ebrar_kusum Suhedaaa ferrumu da sevmedi bunu da ama en yararlısı buymuş bunu mecburen içmemiz lazım değerlerimiz baya düşük
Neib Ebrar_kusum ben newvit kullanıyorum günde 1 defa doktorumuz tokta verebilirsin demişti tok veriyorum