Dilara5555 2.5 aylık bebeğim bugünlerde elini emmeye başladı yalancı emzik almadı vermeye çalışıyorum kusacak gibi oluyor almıyor karnını doyuruyorum ama yine elini emiyor neden acaba?
duygukoc Dilara5555 benimkide başladı 1 buçyk aylık baş parmağını emiyor emzikde emiyor parmağınıda doktor ellerini tanıyor olabilir dedi
Meriwa Dilara5555 memeyi değiştirin bende de aynısı oldu damaklı aldım onu emdi cnm elini emmesi de açlıkdan olur derler ama doyuyorsa eminseniz emzik değiştirin
Umay_ Dilara5555 Açlıkla hiç ilgisi yok. Ellerini keşfettiği için sürekli ağzına götürecek artık. Salya artışı da başlayacak. Artarak devam ediyor bu olay. Bizimki 4 aylık eller ağızda devam😀
[silindi] Dilara5555 benim bebeğim emzik emdiği halde oda bu sıra elini emmeye başlamıştı araştırdım genellikle 1.5-2 aylık bebekler ellerini emmeye başlarlarmış zamanla kendiliğinden tekrar bırakırlarmış 😊
Mervetrman Ellerini keşfetmeye başlamış bırak emsin vücudunu keşfetmeye başlamış bu güzel birşey ben emziğe alıştırdığım için elini çok aldırmıyorum yeter diyorum keşfettiğin ama şimdi damakları kaşınıyo 🤗
Aysenilan [silindi] meraba bebeğiniz elini emmeye başlayınca emziği bıraktımi acaba kızım emziği atıp elini emiyor 2 gündür nasıl soniclaniyor merak ediyorum
Kavinsmom Bu aylarda başlıyor keşif dönemi. Atakları takip edin de korkmayın hepsi yapıyor ve bir süre sonra bırakıyor. Atak dönemleri önemli bulun okuyun ki korkmazsınız böylelikle.
Sndskrsn Dilara5555 oral dönemde suanda annesi engelleme sakın doktor engellemeyin emsin demişti bu gayet normal ve güzel bisey 🥰 Gelişiminin iyi olduğu anlamına gelir
Kuzumveben Dilara5555 ellerini kesfediyor annesi gecici bir durum oral donem deniyor buna endise etme
[silindi] Aysenilan hayır emziği bırakmadı ancak ben bu durumu araştırdım parmak emmesini bebeklerin çoğu bu eylemi yaparlarmış büyük çoğunluğu büyüdükçe bırakırmış o yüzden müdahale etmiyorum zaten benim kızım çok sık emmiyor parmağını yaptığında sadece dikkatini dağıtmaya çalışıyorum
Gloria1 Dilara5555 o aylarda çok normal parmak emme alışkanlığı olacak diye korkmayın geçiyor ellerini keşfediyor