Cutes Kızlar Az önce bebeğim(5 aylık) kakasını yaptı sesli bir şekilde altını değiştim 10dk sonra tekrar yaptı ikisi de mukuslu ve ikinci kakada mukusla karışık kan vardı. İlk kez böyle oldu panik yaptım acile gitmeli miyim cevap yazın lütfen. Bugün 3.kakası normalde iki güne bir yapar. Sabah yapmıştı sorun yoktu şimdi on dakika arayla yaptı anlattığım şekilde
Mommyy70 Cutes bir gıdayı üstüste yediğiniz zaman da eritmeye biliyor mesela ben birkaç gün üst üste patlıcan yedim ve kakasında kan görmüştüm
aysenuryk Cutes bizde ayni seyi yasadik doktorumuz takip edelim dedi devam ederse tahlil yapariz dedi devam etmedi cok sukur.. bugun kontrolumuz vardi tekrar konustuk bu aralar cok kisiden sikayet geliyor nedenini anlayamiyorum dedi
BademsMam Cutes acile gitmene gerek yok canım bebeğinin süte ve yumurtaya alerjisi var. Alerji polikliniğine randevu al ve acilen diyete başla. Geçmiş olsun
Emineyilmazz Cutes anladım inet sütü alerjisi olabilir emiyorsa. Ya da mama alıyorsa özel mama verebilirler Bi gidin bakalım
CansuveCan Süt alerjisi testi yapacaklar büyük ihtimal. Acile değil de alerji bölümünden randevu almanızı öneririm
Cutes Emineyilmazz erken zamanda olmuyor mu alerji durumu yani bu zamana kadar ortaya çıkmaz mıydı acaba. Sadece anne sütü alıyor
CansuveCan Cutes sonradan oluyor mu bilmiyorum ama kesin dediğim yapılacak kan olunca hemen alerji diyor doktorlar alışmış
Emineyilmazz Cutes yani şöyle söyliym benim kızım karpuz yediğinde hiç bişey olmazdı. Bi gün yine verdim heryeri kabardı Karpuza alerjisi çıktı daha vermiyorum. Düşündüm daha önce niye olmadı o zaman diye. Anlamaıdm gitti