[silindi] BhrAselFhr özellikle gece uyurken vermek istiyorum memede uyuyor yatağa yatırınca uyanıyor ve aranıyor. Meme olmayınca da ağlıyor bazen saatlerce bu süreç devam ediyor. Emzikle daha kolay uyuyabilir düşüncesiyle vermek istiyorum
BhrAselFhr [silindi] anladm canım Allah kolaylık versin o zaman burda daha önce gördüğüm bi anne vardı sırf görüntüsünü sevdiği için emziğe zorladığını yazmıştı çok kızmştm senin sebebin makul😇 evlatlar napcaını şaşırtıo insana iyi olsunlar diye☺️
Ahseninannesiii [silindi] onu da yaptım kafasını çevirip yine düşürüyor ya da bazen istemiyor desteği. Valla sanırım mücadeleye devam edeceğimi gibi. Çok haklısınız çok pişmanım ilk doğduğunda vermediğime
Ecocan [silindi] bebekten bebege degisiyo o bnm ki 4 ay almadi 4. Ay almaya basladi hemde sanki 4 aya kadar ben vermemisim gibi davraniyo 😂
[silindi] BhrAselFhr sağolun ☺️maalesef insan bazen asla yapmam dediği şeyleri yapmak zorunda kalıyor😃
BhrAselFhr [silindi] aynen öyle tahmin edebiliyorum 😇 olmıcak seylere sevinip olmıcak seylere üzülüyo bide ☺️