Karaaslan11 Merhaba kızlar kızım 4 aylık oldu kan ilacına başlamamı söyledi sağlık ocağı doktorumuz ama ben ordan söylenen kan ilacını almadım sidefer almayı tercih ettim fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum siz nasıl veriyorsunuz bebeklerinize?
Emineyilmazz Karaaslan11 sidefer dolapta bekletiyordum çıkardıktan sonra kilosuna göre Bi yere damlatıp sıcaklamaısnı bekliyordum öyle veriyordm biraz uzun iş Ocean microfer öneririm fiyat olarakta daha uygun
Deletedmom421 Emineyilmazz Bana doktorum dolaba koymamı söylemedi neden öyle mi yapılması gerekiyor benim bir şişe bitti sabah akşam 8 damla veriyordum 8 kilo cünkü şimdi 2.yi alcam🤷♀️
Emineyilmazz Deletedmom421 bozulur deid doktor bana canım dışarda kalmasın dedi hiç bekletmedim bende ya
Emineyilmazz Deletedmom421 d vitamini ne veriyorsun ayrıca sidefer bittiyse microfer almanı öneirirm Bu 2 li sayesinde kızımın yüzüne renk geldi bem beyazdı https://hizliresim.com/T3hxB9
Deletedmom421 Emineyilmazz Ayy canım bende ocean d vitamini kullanıuorım ama cok unutuyorum oğlum cok zayıf anca aliyim o kan ilacını 8 ,5 aylık şuan verilebilirmi ? Yani zayıftan kastım böyle yapı olarak zayıf birde kansızlığı var