tuucee94 Merhaba kızlar kızım 6 aylık bizim yanımızda beşiğinde yatıyor fakat ben odaya gelince hemen uyanıyor tek olunca güzel uyuyor gündüzde gece biz odaya gelmeden öncede ben gelince saat başı uyanıyor odasını mı ayırsam bilemedim varmı bu durumu yaşıyan
Ssultannn tuucee94 ay benimde 6 buçuk aylık bebeğim yani odaya gelince falan uyanmıyorda gece mesele bi hafif öksürsen hapşırsan uyanmaya başlıyor benimde kafamda deli sorular 🤷🏻♀️
Caglaa tuucee94 evet ben🙈4 bucuk aylikken ayırdım. Gece 10 dkda bi uyaniyodu biz odaya girince. Ayırdım rahat ettik şükür oglumda ayrilmaya hazirmis zaten. Bi defa veya 2 defa emmeye kalkıyor. İstemedm cok küçük diye ama mecburen ayirdim hic uyumuyodu yoksa.
AtlasAysegul tuucee94 Yaaa çok ilginç. Benim bıcır da öyleydi. Ben odada yokken mort. Ben varsam saat başı hort. Babasıyla da çoook güzel uyurdu aynı odada. Benimle uyumazdı. Kokumuzdan dolayı sanırım . Dibimize gelmek ve memeye yapışmak istiyor olabilirler. Odayı ayırmak için eğer hazırsa ve siz de hazırsanız ayırabilirsiniz. Biz 10 aylıkken ayırdık
Ssultannn tuucee94 ahahah ya normal öksürük için belki çıkarsında hani boğazın kaşınır hafif ses çıkartırsın ya geçsin diye onun içinde yataktan çıkmak ne biliyim yani 🤣
Caglaa tuucee94 bende duymam ama bebek telsizi aldim gerci ilk cocugumdan vardi ama ona kullaniyorum şimdi.
Caglaa tuucee94 valla markasiz bitane aldim ama yurtdisindaym ben. Bence markalarin cok bi önemi yok ya iyi bisey olsun yeter.
BalYapanSinek Ben 7 aylıkken ayırdım odasını. Çok rahat ettik valla. Rahat duyuyorum sesini. Telsiz kullanmıyorum. O da biz de verimli uyuyoruz artık.
tuucee94 BalYapanSinek Aslında benim uykumda hafiftir ama dalarım da duymam diye korkuyorum böyle devam edicekse mecbur ayırıcaz bide öyle denicez bakalım
BalYapanSinek tuucee94 ben öyle ağır uyumama rağmen mık dese uyanıyorum. İçgüdüsel herhalde 😂 anne olunca otomatik yükleniyor bu özellik. Önceden beni kaçırıp götürseler bile uyanmazdım.