Kayraklc Kizlar dogum kilolari nasil gitti ya da gitti mi? Gobek bolgesini eritmek icin neler yapıyorsunuz
Cinarrr Kayraklc 1.70 boyum 55 kiloyla hamile kaldım 80 le doğuma girdim şimdi 63 kiloyum vermek için de hiç bir çabam yok çünkü vaktim de gücümde yok bende dua ediyorum sadece 😵
Deletedmom11 Kayraklc ya şaka bir yana kilomu vermiştim eski kiloma dönşnce hamile kaldım bu hamileliğimdede 6 kilo verdim bilsem hiç kilo vermeye uğraşmazdım 🙄 yinede o kadar kilo karın altımda yırtık olduğu için , yağdan çok verememiştim.
Sevillia RUbebeklerim malesef bebek cok yoruyor erken kalkmak gece kalkmaları derken aclıga dayanamıyorum aralıklı oruc yapacaktımda
smile56 Cinarrr tam olarak aynı kriterlere sahibim.çözüm bulursanız banada söyleyin özellikle aşırı bi basen problemi kaldı☹
Zeytinn Kayraklc ben doğumdan sonra kilo aldım tam tersi ama bir kaç aydır diyet yapıyorum 12 kilo verdim daha bir on kilo daha versem yeter bana 💃
kivircik_annesi26 Kayraklc hamilelikde 9 kilo aldım 11 kilo verdim emzirirken emmeyi bıraktı bende kendimi bıraktım dışarı çıkmadığım için pantolon giymeyince anlamadım aslında ama olmuyo kıyafetlerim pisikolojim bozuldu her hafta başlıyorum diyete ama geri bozuom😂😂