bus00 Merhaba ben sezaryen doğum yaptım ama afedersiniz tuvalete çok zor çıkıyorum 4-5 gün olmuyor ilaç alsan emzirdiğim için bebeğede geçer diyorlar acaba doğru mu kullanan var mı veya başına böyle bişey gelip başka çözüm bulan var mı 😢
motherthea bus00 bende sezeryan oldum doktorum duphalac yazdı işe yarıyor çıkamayınca kayısı kompostosuda işe yarıyor
asyababy20 bus00 bende oleydim 4 5gün çıkamadım sürekli sıvı şeyler tüket ilc kullanmak istemezsen suyu bol tuket bnde ise yaramisti
Esraaaaaa bus00 magnez calline diye bir ilaç yazdı doktorum duphalac bana hic fayda etmedi maalesef. Ve dikkat edin dikislerinizi zorlamayin
aysenur_58 bus00 ben.normal doğum yaptım ama hala kabızlık çekiyorum çok sık çıkamıyorum çıkmak için üzüm ye
Mihrimah61 bus00 çok sıvı ve lifli beslen canm ilaç da bi süre sonra bağırsak tembelliği yapar floranı bozar
Esraaaaaa bus00 evet fayda etti toz şeklinde suya katıp içiyorsunuz tadı hicbyok su gibi. Evet anne sütü veriyorum
bossbabysmom bus00 komposto ye ac karnina, daha cok kuck bebegnz ilac kullanmayn derm. Ama yinr de br doktra danisim