Aybk SelmaYakup benm bebegim de 2 aylık, bazen 5 dk emiyor, bazen 10 dk, bazen 15 dk bazen yarım saat, ama ortalama genelde 15 dk civarı oluyor genelde de 3,4 saat te bir emiyor
Aykimgebe SelmaYakup maşallah benim kızım 6 haftalık 10-15 dk emiyor gündüzleri pek uyumuyor o yüzden sık sık emiyor gece de ne zaman uyanırsa veriyorum kilo alımı da iyi şükür
Nermin_erzk SelmaYakup ilk zamanlar benim oğlumda öyleydi 1 saatten fazla bile emdiği oluyordu şimdi 10 15 Dk emip bırakıyor
Aykimgebe Aybk SelmaYakup yorulmuyor mu emerken bebeğiniz 30 Dk da benimki uyuyakalıyor hemen 15 dk san sonra uyurken çekmiyor musunuz memeden
Duhainan SelmaYakup yani kilo alıyo 2 aylık 5 kilo şuan 30 dk da doyar yani maşallahh ama ben şuan ek mama ya başladım çünkü tek göğsümden emdi için diğerini almadı tıkandı kesildi omdan
Aybk Aykimgebe genelde geceleri uykudan uyanınca 15,20 dk emiyo uyuyakaalıyor ama gündüz pek fazla uyuyakalmıyor, bende canım çok fazla yanmadı gı sürece çekmiyorum zaten kendi isteyince cıkarınca agzından
oglummehmedim 5dk da 10 da 15de oluyo ondan ötesi olunca ben sıkılıyom o da yalandan emiyo zaten sütü cekmiyo ağzında memeyi tutuyo kilosuda iyi aıkıntı yok