Ftma_tplgl İyi günler yenidoğan bebeğinde kan şekeri düşüklüğü yaşayan oldu mu yoğun bakımda ne kadar süre kalındı tedaviye cevap verildi mi bilgilendirir misiniz
Minnosunannesi Ftma_tplgl ben yaşadım . Oğlum erken doğdu ememiyordu sütümü sağıp veriyordum ama uyanamıyordu şekerli su verdik uyanınca emdi sarılığınızda öyle attı . Hastanede yatmadı
seymabuglem Cnm bizim erken doğdu anne karnında hissetti ve emmesi kan sekeri ilk 50 sonra 25 olunca yanimdan götürdüler hortumla karnını doyurdular bu sefer de sarılık oldu yoğun bakımda 5 gün yattı 2saate bi besleyince sarılık oldu fototerapi aldı yoğun İsinda kaldı daha sonra çıktık iki gün sonra tekrar yattik sarılığı yükseldi daha sonra düştü sarılığı doktor zamanla aticagini söyledi iki aylık olcaz daha yüzünde var hemen hemen kan şekeri dusuyorsa serum verirler senin sütunu sagiyorsan eğer onu verirler düzelir inşallah safi İsminde şifa versin Rabbim hayırlı evlat olsunlar
Ftma_tplgl seymabuglem amin insallah Allah razı olsun sütüm şükür ki geliyor ama emmesinde tembellik var o da olacaktır insallh