Ruzgarbaby Suzuk 10 günlükken başladım şuan 2 aylık sayılır doktorumuz gaz sıkıntısı gecene kadar kullan demişti hergün düzenli biogaia birlikte veriyorum
Ruzgarbaby Suzuk Valla ben cok dikkat ediyorum meme saatlarine göre ayarladım aksam olanda uyuyor oluyor meme vermeden veriyorum uykusunda
Ruzgarbaby Suzuk Doktorum düzenli olarak saatinde günde 3 kere 5 er damla kullanmazsan fayda göremezsin demişti bi tane evde bitanede cantamda gezdiriyorum telefonda hep alarm kurulu cocuğum onun sayesinde ıkınmalar durdu gaz sancıları hafifledi
Nadireyamac Ruzgarbaby birde yanında bifidrop kullanıyorum ben o da biogaai gibiymiş sen saatlerini nasıl ayarlıyosub bende öyle alarm kurayım vereyim hep canım
Ruzgarbaby Nadireyamac Bide kehribar kolye al canım sol ayak bileğine tak damlarlar birlikte gazımız bitti cok şükür
Ruzgarbaby Nadireyamac sabah 8.30 ta veriyorum sab simplex 1 de biogia veriyorum 3 te sab simplex veriyorum bide 10 da veriyoum canım
Nehirbadeninannesi Nadireyamac eczaciniz heralde nobetin verdigi dalginliklami oyle o fiyata verdiki biz 75 e aldik vallahi 15 olmasinin imkani yok 15 tl olsa stok yaparim 3-5 tane daha alirda
Nadireyamac Nehirbadeninannesi valla bilgisiyarda okutup barkodunu o şekilde verdi bizde şaşırdık hatta