Psklganne Kızlar merhaba, doğum sonrası saç dökülmesi için kullandığınız bir vitamin var mıdır? Emziren annelerin de kullanabildiği bir vitamin? Çok kötü oldu saçlarım ya kafamda saç kalmayacak diye korkuyorum!
Frozen Psklganne dokulmuyor demistim ama dun banyoda sok oldum. Benimde dökülmeye basladi😳 her oneriye acigim
[silindi] Psklganne on aylık oldu kullanmadığım şampuan yağ kalmadı bioxin bıttım sabunu ve kremi dobur yağı İran yılan yağı Lr adında bi şampuan ve saç toniği defne sabun (özel pişirdiler saf zeytinyağı ve defne) biotin hap saç maskeleri haftalık Hepsi boş dün kan tahlili verdim Dr nasıl yaşıyorsun sen dedi depo Demir’i bitmiş kansızlıkta yapacak ilerde hemen tedaviye başladık saç dökülmesi halsızlik Ve sinir yapıyor Demir eksikliği kızlar hemen saglık ocağına gidin kan verin değerlerinize baktırın şampuanlara boşuna para dökmeyin
Zezef Psklganne kızlar bu laktasyonun tabii sonucu.. size tavsiyem gebelikte kullandığınız vitamin kombinlerine 6 ay devam etmeniz… ocean mommy ya da i mom gibi vitamin kompleksleri kullanmanız… kalsiyum takviyesini unutmayın
MssKrks 4 aylık olduk benimde çok fena başladı🥺🥺 kafada saç kalmayacak diye korkuyorum 😦 uzun saçlarım vardı taradıkça geliyor yarın gidip kestiricem psikolojim altüst oldu 😩