BartuveArtun Günaydın 6,5 aylık bebeğim anne sütü ve ek gıda alıyor kabız oldu ıkınıyor sürekli ama yapamıyor 2 gündür ne yapmalıyım bilgisi olan var mı
ikizerkekannesi BartuveArtun armut zeytinyağı 1-2 kaşık ve gün kurusu kayısıyı haşlayıp suyunu içirmek (6.5 aylıkken kayısı armut vermeyi araştırın tam nezaman vermeye başladım ben hatırlamıyorum benimkiler 1 yaş)olmadı duphalac şurup bende bunlar çok etkili oluyor
Pares BartuveArtun canım ek gıdaya başlamışsındır bir tarif var anında yaptırıyor bebeğim de çok kabız oluyo ilaç kullanmak istemiyorum bunu yapıyorum irmik haşlıyorum cezve de bir başka cezve de de kuru kayısı ikisini birleştirip blendır basıyorum bir çay kaşığı da pekmez koyup yediriyorum hemen yapıyo
Mery-8 BartuveArtun oğlum 1.5 aylık ve bizde kabızlık gaz problemi cektik hergun düzenli biogai bağırsak düzenleyici ve sab simplex kullanmaya ve sürekli karnına masaj yapıyoruz rahat yapmaya başladı çok şükür bende bu tip şeyleri kullanma taraftarı değildim fakat mecbur kaldım ve işe yaradı hergun düzenli kullandık şuan çok şükür hafif hafif oluyo oda çok uzun surmuyor