coco_chanel Kızlar metsil kabızlık yapar mı muz yemiştim sütten geçti sandım ama metsil de veriyorum ona bağladım bu sorunla karşılaşan var mı
Mom078 coco_chanel Metsil gaz çıkartmayı kolaylaştırır aksine ishal yapıyor diye çok şikayet görmüştüm burda 🤷🏼♀️
Deletedmom388 coco_chanel Sanmam,aksine kızımın gaz çıkarmasını ve tuvaletini yapmasını kolaylaştırmıştı
ilkgozagrimmmm coco_chanel ben ilk verdiğim gün yapamadı 2 aylık bebeğim tekrar vermedim. Hemen yapar mı bilmiyorum bende ilaçtan düşündüm
Sedos2121 coco_chanel kan ilaci kabızlık yapiyor canım.bizim ebe ozellikle tembihledi kan ilacını kullanirken kabızlik yapa bilir eğer kabız yapar çok huzursuzluk yaprasa ilacı bırak bir tatlı kaşığı pekmezi sulandırıp ver oda aynı gorevi görür dedi.
coco_chanel Mom078 ilk başta ishal gibiydi ama üç gündür kakasını yapmıyor 😔😔kan ilacına da başladı hepsi üst üste geldi ne sebep oldu kafam karmam çorman
Deletedmom388 coco_chanel Bilemedim acaba var mı böyle bir yan etkisi ama gaz damlası olduğu için kararsız kaldım