Mom078 Yeni doğduğunda ilk 4 ay kullandık harikaydı şimdi tekrar başladık 7. Aydayız bebeğim gazını Çıkartamıyordu alttan şimdi maşallah cort cort şu sesi seveceğim aklıma gelmezdi 🤪😂
Kbryzr90 Mom078 biz çok büyük ümit ile aldık biogaia fakat bitmeyen geceler yaşadık inanılmaz huzursuzluk yapti 😑🥴
Sedos2121 Mom078 maşallah.canim benim oğlumda 5 aylık oldu hala kullaniyoz bire bir bence ..biz malfor adlı bagarsak düzenleyici damla ile birlikte kullanıyoruz doktor tavsiyesi üzerine .kabız veya ihsal olmuyor gaz sancısı da olmuyor çok şükür.
sayrannannesi Angars açmadığınız sürece buzdolabında açıldıktan sonra normal ods ısısında tutuyorum yaklaşık 4 buçuk aydır o şekil kullanıyorum ki eczacı da öyle dedi
Angars Mom078 5. BİOGAİA®’nın saklanması BİOGAİA®’yı çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız. 2-8°C’de buzdolabında saklayınız. Açıldıktan sonra 4 hafta süresince oda sıcaklığında saklanabilir.
Maleficent Angars bana mutlaka buzdolabında tutun dedi eczane ve verirken yanında buzla torbaya koyuyorlar.
Mom078 Angars aldığımız eczacı ısrarla buzdolabında saklamamızı söylüyor soğuk zincir damla olduğu için sebebi ise uçucu yağlar olduğunu oda sıcaklığında durduğunda etkisinin azalacağını yada ürünün kendi kendine bitebileceğini anlatmıştı keza aynı bilgiyi Dr mzda tasdikledi🤷🏼♀️
Ebru-isil Misseli bio gaia koyuluyor bi gaia ise koyulmasına gerek yok canım belki bigaiadır d vitaminli olan
Angars Mom078 himm bende kararsiz kaldim 2 aydir kullaniyoruz hep disarda duruyorda sizedd sormak istedim
Sedos2121 Mom078 ilk kullanisimda buzdolabinda saklamadim ben.ilac nasıl bitti anlamamistim meğer ucuyomus ..ucuz birşeyde değil😃sonradan eczacimiz buz dolabinda sakla dedi o kendiliğinden biter yoksa dedi ..
Arzuum Angars benimkide oda sıcaklığında duruyo eczacı buz kalıbıyla verdi sordum buz dolabindami tutmalıyız diye açılana kadar buz dolabında duruyo ama açıldıktan sonra oda sıcaklığında durabilir dedi o yüzden sorun yok
Kbryzr90 Mom078 biz çok direndik bir şişe bitirdik ama inanılmaz uykusuzduk ikinci şişeden iki ya da üç kere verdim artık vermiyorum 😑