Snds 23gunluk kızım var bugn verdigimiz emzige alıstı uykusunda flan sureklı emıyo acaba normalmı bukadr cok emmesı cıkarınca uyanıyo
Alpisim0405 Snds 23 günlük bebeğin uzunca süre emzik emmesi mümkün değil bir süre sonra uykuya dalması gerekiyor eğer dalmiyorsa emme refleksini sürekli yapıyorsa bebeğiniz açtir.
Snds Deniz_Ayten arkadasım dalınca cıkar agzından senı emmez bırakır dedı uyanıcak dıye cıkarmıyorım ama cıkardıgım da da 5dk emdı normalde meme de cok uzun kalırdı sızınkı nasıl emıyo
Duygunida Bizimkisi 2 ay 10 günlük emziksiz asla uyumaz. Daha çok küçükler kendilerini o şekilde güvende hissediyorlar uyuyunca yavaşça alın ağzından. Bende emziğe karşıydım ama araştırdım zararı olduğunu düşünmüyorum en azından 2 yaşa kadar 😌
Burcc 17 aylık oğlumun hala emzik olmadan ne gündüzü var ne gecesi.. bebekken iyi hoş geliyordu emmesi ama şuan nasıl bıraktırsam diye düşünüp duruyorum.
Snds Alpisim0405 uykuya dalamıyo normalde benm gogsumde uyurdu agzından cıkınca uyanırdı bu gece memeyle uyudu ama mama da denedım acmıdır dıye yiene meme emmek memede uyumak istedı