LinaMom0501 Kızlar merhaba bebeğim 9 buçuk aylık yaklaşık 1 aydık Konak oluştu başında Konak için evde bitkisel neler uygulayıp memnun kaldınız.? Doktor bi ilaç verdi Konak bakım seti ama bulamıyorum hıcbı eczanede.
Hilallll2020 LinaMom0501 zeytin yağı sürüp biraz bekleyip tarayın saçını bi kaç banyo sonrası dökülecektir
BenimMinikMucizem LinaMom0501 banyodan yarım saat önce tatlı badem yağı sürüp bekletin sonra ucu kalın bir tarakla tarayım ama zorlamayın birkaç kere daha yaparsınız geçer gider
nurduran LinaMom0501 aslında 3 ay sonrasında oluşur saf zeytinyağı sürüp bi kaç saat bekletin yıkarken önce şampuan dökün ilk su dökünce arınması zor oluyor sonra ince bir tarakla tarayın bir çoğu gidecektir Bir de her banyo sonrasında mutlaka ince bir tarakla tarayın oluşmasını önlüyor 😊
Mina0607 Hilallll2020 nettede zeytinyağını önermiyolar ya baktımda bende öyle biliyodm ama bebek yağı sürün diyolar
Hilallll2020 LinaMom0501 yokyok benim bebeğim de de vardı 1 kez sürüp yaptım birazı gitti sonra saçı uzayınca dikkatimi çekmedi sonra bi gün sçıyla oynarken yine dikkatimi çekti hepsi gitmemişti zeytin yağı sürüp taradım baya çıktılar deneyin en azından yan etkisiz🥰
Yarenmerveee Nane Konak şampuanı var bebeğin gözüne temas etmemeli. Kafasını köpürtüp sıkı bebek saç fırçasıyla geriye doğru taramalısınız. Konakla ilgili bu arada bitkisel bir ürün yok.
huzunkovankusu LinaMom0501 Benim oğlum 3 aylık. Bebeyağı sürüp mustelanın konak şampuanını kullanarak çözdük biz.
LinaMom0501 huzunkovankusu bana doktor sebamed kullan dedı ben zaten şampuan vücut yağı vs onu kullanıyorum hep ama mustelayı alayım bıde bıdaha olmasın çok üzülüyorum.
KereMini1 LinaMom0501 ben banyodan once bolca zeytin yag surdum sapkayla kapattim 1 saat kadar bekledi banyodan sonrada ince uvu top taraklari var bebelerin onunla yaptim 2 3 yapmamda kalmadi
Gamze-S LinaMom0501 doktorumuzun direkt söylediği canım zeytinyağ içerisine azıcık karbonat ve bebek aspirinini ezip karıştır 15 20 dk bekletip ince bi tarakla tara 2-3 güne düzeldi bizim
Poncikbirannis LinaMom0501 bebekler için olanida var bizde ise yaramisti ama nasil kullandığımı unuttum eczaneye sorarsınız