geencannee Bebeğime son bir kaç gündür mamayı çok içmediği için bebe bisküvili süt verdim kilo aldırır mı acaba böyle vermeye devam edersem 9 ay 10 günlük
Yarenmerveee geencannee kilo önemli değil benim kuzum misal 6 aylık 7,800 gr sağlıksız mı çok şükür değil. Sen bebeğini nasıl büyütmek istersen öyle büyüt. Kimseye kulak verme
Papatyasevdalisi geencannee bebe biskuvisi zararli diye biliyorum ilk kizima vermedim ikinciyede vermeyi dusunmuyorum
geencannee GUBILIK evet hazır bebe bisküvisini sütle veriyorum ama az bişey de su koyuyorum mamadan daha çok severek içiyor
Yarenmerveee Gizemaslan123 amannn herkes çok bilmiş. Kendileri ultra lüks mamalarla yetişmişler ya sanki bide linç ediyor hasbamlar. Çocuk sizin siz nasıl isterseniz öyle büyüycek.
geencannee Gizemaslan123 linçlik bir durum yok bence bilmeden yaptığımız şeyler olabilir ve yol yakınken de bilinçli annelerden fikir alarak ilerleyebiliriz 😉
geencannee Yarenmerveee teşekkür ederim 😊 bi kaç yerde gereksiz kilo yaptığını duydum ondan kafama takılmıştı
Deletedmom5284 evet canım bebe bisküvisi kilo yapıyor annem beni bebe bisküvisi ile büyütmüş o söylerdi, ama çok sağlıklı değil tabi annemin imkanı yokmus bi zaman sonra alamamıs bebe bisküvisi ile büyütmüş
geencannee Deletedmom5284 ben de bu ara mama alamadım e bebek vs başka yerde bulamadım böyle bir çözüm denemek istedim
GUBILIK geencannee kendiniz evde yapın derim. Pekmez eklersiniz tatlanmıs olur. Hazır olanlar yetıskınlere bile agır geliyor. süt için de minimum 2 yas deniliyor. Keza 1 yası zaten biliyorduk. bebegınız laktozu sindiremez
Deletedmom5284 geencannee İyi yapmışsın canım herşeyin fazlası zarar sonuçta bir kaç kez versek ne olur tamam zararı var ama abartmadan verilebilir, sonuçta onu bulunca bile şükreden anneler vardır dünyada 💓
Esdoel geencannee bizde bugün 9 aylık olduk 6 aydan beri mamayı içmiyor anne sütü de almıyor pirinç unu veriyorum bazen de sütlü bebe bisküvisi ama yarı süt yarı su şeklinde
geencannee GUBILIK düşünceniz için teşekkür ederim ama süt 1 yaşından önce verilmiyor süt paketlerinin üstünde de öyle yazıyor keza bende suyla karıştırıyorumm
GUBILIK geencannee sütle de yapıyorum diye kendınız yazmıssınız yukarıda. O nedenle bir yas altı vermeyin dedim. Hazır bebe büskivisini vermek vermemek tabiki size düşer. Ben uyarımı yapayım da gerisi tabiki sizde 🤷🏻♀️
Mom9 Şekerle kilo almasını sağlamış olursunuz. Kendiniz her gün bisküvi yediğinizi ve yağlandığınızı düşünün aynı şey