Arifeeee Ne biçim bir Uyku bu. Kaçıncı uyku postu. Vallahi illallah ettim. Uyumaz uyusa 1 saatte bir ayakta . O 1 saatte 3 kez sallamaya giderim. Çığlıklar ağlamalar. Gına geldi artık l
benim-kalbim-o Arifeeee Canım youtubeden nebe suresini aç çok iyi bi sure ben bebeğimi hep onunla uyuturum şuan 4 aylık atak dönemi ama çok şükür çok etkilemedi bizi bu sure sayesinde dene istiyorsan
Ensarmomy benim-kalbim-o bende aynı şekilde oğlumu onunla uyutup sakinleştiriyorum. Birde rukye var oda çok iyi geliyor
KahramanAnne Arifeeee kolik bebek heralde😔 Allah yardımcınız olsun. Karnına masaj yapın bebek yağıyla yada uyutmadan duş aldırın
benim-kalbim-o Arifeeee Dene pes etme alışacaktır oda zamanla bebeğim her ağladığında onu açarım hemen sakinleşiyor
Arifeeee KahramanAnne karnı tok altı temiz ama sonuç hep aynı. Banyo yapsam bile deliksiz uyuduğunu bilmiyorum
Ensarmomy benim-kalbim-o 48 dakika sürüyor zaten 10 dakika olmadan uykuya dalıyor kapatmıyorum uyuyunca çok huzurlu uyuyor ☺️
Ensarmomy Arifeeee youtube girip bebek uyutmak için rukye yazarsanız çıkıyor kuranı kerimden şifa diye yazıyor video resminde