btl_5860 Hanımlar 1 yaş aşısı yaptıran var mı ? Nereden yapılıyor ve kaç tane 2 bacak 1 kol deniliyor doğru mu yeni yaptıran veya yakın zamanda yaptıran anneler ?? 1 yaş aşısı ağır mı ateşlenme yapıyormu? Yardımcı olursanız sevinirim
sonsuz17 btl_5860 bir bacağına iki diğerine bir tane yaptı ateş olabilirmiş bizde olmadı kızamık su çiçeği diğer aşınjn adını unuttum
Denizoglum btl_5860 biz dha 2 gun once yaptirdik saglik ocaginda yaprirmiyorz hastanenin ozelinde yaptiriyoruz biz sucicegi kkk hepatit a hiberix ve konjuge pnomokok asisi yaptilar ilk gun 37 ye cikti dha da cikmadi bizde
Atikeemre14 btl_5860 evet canım ıkı kol bır bacaktan yapıyorlar bebekten bebege degısyor ayın 7 sınde bende yaptırdım sankı evın ıcınde hıc yokmus gıbı mahsunlastı sesız bır hal aldı bır gun hıc yurumek ıstemedı 6 saatte bır calpol verdım
Denizoglum btl_5860 saglik ocaginda kac tane yapiyolar blmiyorm ama ama cok sukur oyle atesi fln olmadi ilk gun 37 ye cikti o kadar cok sıkmayın kendinizi sagliklari icin yapacka bisey yok malesf :)
btl_5860 Atikeemre14 ben çok duygusal bir anneyim o mutsuzken bütün modum düşüyor 😣 iki bacak bir kol sanıyordum 2 kol olması üzdü 😥😥
Atikeemre14 btl_5860 bende cok duygusalım ası olurken kan alırken ben tutamıyorum aglıyorum esım tutuyor ben dısarı cıkıyorum
Atikeemre14 btl_5860 bende cok duygusalım ası olurken kan alırken ben tutamıyorum aglıyorum esım tutuyor ben dısarı cıkıyorum