Elaalya Minakanne 7ay 20 günlük bebeğime veriyorum. Acı değil tarhana. Doktoruma her kontrolde tekrar tekrar sordum verebilirsin acı olmaması lazım dedi. Baharat eklemeyeceksn dedi. 6. Ayda ek gıdaya geçtiğmizde dr tarhana da verebilrisin demişti zaten ama be her gidişimde yine de sordum.
Mervegem Minakanne 6.ayından beri veriyorum Bi sorun yasamadım hatta sütle yapıyorum bayıla bayıla yiyor
Minakanne btl_5860 Peki tarhanayi nereden alıyorsunuz ben bı markete gördüm ondan başka bı yerde görmedim
Busraylmaz1 Minakanne valla ben herşeyi veriyorum özel hiç bişe yapmadım şuan 1 yaşında bizim yediklerimizden yiyor. Bence ver derim, sebep olmiyim yine. Bence bizler gibi olmalı, ilerde zorluk çekersin yoksa.
Merven Minakanne tadım.testlerini geçtikten sonra her şeyi veriyorum biz ek gıdaya doktorun önerisi ile 5 aylıkken başlamıştık tadımı geçtik tarhanayida verdim şuan 16 aylık bizim yemeklerimizden yiyor
Minakanne Merven Tadım testini geçtik bizde ama markete satılan tarhanalara güvenmiyorum bebek tarhanası veriyordum şuan bitti normal vermek istiyorum ama market tarhanası içinde ne var bilemiyorum
Merven Minakanne instagramdan satış yapan sayfalar var oralardan köy tarhanası alabilirsiniz. Olmadı bildiğim kadarıyla e bebekte de olması lazım yâda aktarlarda. Hazır paket 5 bardak suyla karıştırıp kaynatilanlardan almayın onlar güvenilir olmayabilir.
Merven Minakanne rahmetli babannem yapmıştı bizede en son şimdi tarhananın sonu geldi ve kızım onunkinden başkasını yemiyor şaka gbi bizde yaş tarhana yaparlar şuan bende nereden bulacağım onun kadar lezzetli ve güvenilir diye düşünüyorum
Bendeanneoldum Minakanne evet acı olmadığı sürece verilir 8. Ayından beri normal veriyorum bebek tarhanasını sevmedi oğlum
Minakanne Merven E bebeğin tarhanasini kullandım çok ekşi olduğundan içine bişey karıştırmadan yemiyor Instagram kullanmıyorum bizim burda markete bez torbada satılıyor ama güvenemiyorum