Deletedmom507 Merhaba istanbul kartal da bildiğimiz oyun grubu olan yerler var mı acaba etrafimda hiç tanıdığım yok ve doktorumuz kızımın çocuklarla vakit geçirmesi gerektiğini söyledi bende bu şehirde pek bi yer bilmiyorum bilenler yardım ederse sevinirim ☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom507 Kaç yaşında acaba? 3 yaş oyun geupları var devlet kültür merkezlerinde komeklerde falan. ☺️
Merven Deletedmom507 bende ataşehir için bu soruyu sormustum adminlerden biri sorumu kaldırdı oyun grupları sormak yasak diye🙄 bende atasehirdeyim ve tekim kızımda tek başına hiç yaşıtı yok benimde akranim yok çok bunalıyoruz ikimizde anne çocuk oyun grupları araştırdım ama sitelerinden doğru ne kadar güvenilir olabilir diye buraya tecrübeli annelere sormak istemiştim
Deletedmom507 Merven aynen tek başımayım arkadaşım falan da yok doktor da sürekli çocuk görmeli hafta da en az 3 kez falan dedi market park çıkıyorum da akranı yok ki
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom507 Kültür merkezlerinde oluyor ama daha küçük yaş almazlar onu.
Dilan55 Deletedmom507 benim oğlum da 16 aylık çok yere baktım küçük diyor çoğu yer. Buldunuz mu acaba? Anadolu yakasında ben de arıyorum yaşıtlarıyla vakit geçirebileceği bir yer.
zerroya Deletedmom507 bende cumhuriyet mahallesindeyim uzak kalıyor yoksa sana güvenle göndericeğin bi kurum önerirdim sana
Deletedmom507 zerroya sıkıntı değil neresi tam olarak kurumun adı falan bi görüşmek isterdim kurum ile
zerroya Deletedmom507 Yakacık çocuk akademi diye geçiyor kızım iki sene ordaydı çokta memenun kaldım çalışanlarının çoğunu da tanıyorum yakından gönderirsen memnun kalırsın özellikle Belgin hanımla görüştüğünde o güveni alacaksın
Deletedmom727207 zerroya Merhaba bende bebeğimi kreşe göndermek istiyorum işe başlayacağım için önerir misiniz bakımını güzel yaparlar mı?
YavruKartal zerroya Söylediğiniz yer Yakacıkta tam olarak nerede oluyor. Yakacıkta oturuyorumda aklımda bulunsun 🤗
Deletedmom507 HonKiPonKiDoNiNo doktor dragos tarafında olabilir bi araştırın demişti bende burada yabancıyım pek bi yer bilmiyorum kızımın da çocuk görüp kaynaşması lazımmış ne yapacağım bilemedim
EJDERYAA HonKiPonKiDoNiNo aaa seni görüyordum burda da kartalda oturduğunu bilmiyordum bende kartaldayım 😇☺️☺️