damlamirhat Burdaki postlardan ve yorumlardan 4. ay atağından korkmuştum ama şükürler olsun atak felan yaşamadık😍🧿 5.ayda bizi neler bekliyor acaba merak ediyorum 😇
Denizecrin1234 damlamirhat biz 4.ay atağı yaşamdık 5.ay atağı oldu. Hiç durmadı sürekli ağladı ama işin garip tarafı atak hafyasını hesaplıorm kara bulutlu olunca bu bebe mutlu güneşli olunca mutsız oluor 😂 kaç siteye baktm kensim hesapladm falan ama bnm bebe ters 😂😂
Yasemintskrn72 Yani biz 5.aya girdiğimizden beri çok zor geciriyor asla uyumak istemiyor saat bası emmek için uyanıyor daha sonra uykuya dalamıyor 🤦🏼♀️
Denizecrin1234 Yasemintskrn72 ay aynı bn sürekli meme istior ne gğzel uguor hemde kendine kendine alıştırmıştm son 15 gündür krizlere girior durmuor oturmuor kalkmıpr hiç birşey memnun etmior ek gıda desen işkebce sanki zaten elerji çıkto bide vegan oldk ana kız 😰 6 ay 6 günlük bu arada
damlamirhat 220520B arada otutturuyorum🥰 yavaştan tadımlık veriyorum canım 1 2 gün sonra sebzelerle başlıcam 3 gün kuralı ile 🙂
Miine Kızlar merhaba 5.ay 23 günlük bebeğim var geceleri uyumuyor maalesef gündüz de pek uykusu yok 😔 henüz ek.gidaya başlamadık 6 ay olunca başlamayı düşünüyorum