Ayy geçen hafta bizim oğlanı attık kanguruya annemin birkaç ihtiyacı vardı hayırlı damat olan kocamla onları halledelim dedik.. neyse kangurunun pozisyondan heralde oğlan başladı ıkınmaya ıkın ıkın hoop dolduruyo.. dedim alacaklar bitsin arabada değiştiririm hemen.. sonra oğlanın bacağını severken Allaaahhh vıcık bişi geldi elime.. hem kahkaha atıyorum nasıl becerdin oğlum bacağına kadar diye hemde eşime koşuyorum.. aldım anahtarı ondan koştum arabaya.. serdim alt açmayı aldım bezi, ıslak mendili, yedek kıyafetleri hazırım. Altını açmamla eyvahlar olsun o nasıl bişey.. heryer ama heryerrr… göbeğine kadar başarmış yapmayı..Altını silmeye yetişemiyorum.. ohh attımı elleri bide orasına burasına.. arabaya dokunuyo yüzüne dokunuyo.. benim zaten o cebelleşmeye heryerim bk oldu 😂😂 ter süzülüyo sırtımdan.. arabanın arka koltuğunda cebelleşiyoruz çocukla.. içimden diyorum Allahım bi bidon su olsa da sulasam şurda.. neyse annem yetişene kadar ne ıslak mendil ne alt açma hiç bişey bizi kurtaramadı.. üstü başıyla sildik soyduk Allahım felaket.. ah anam canım anam o olmasa boynuma kadar batardım ben o bKa 😂