Oglumun-annesi42 Arkadaşlar benim bebegim 3 aylık bugun aşı oldu iki bacagına ateşi cok yükseldi 39 buldu fitil verdim 38 simdi ne yapmam gerek cok korkuyorum
Cigdem07 Oglumun-annesi42 Geçmiş olsun. Fitil verdiysen bişey yapamazsın bekle biraz eklem yerlerine bez yapabilirsin
Mamaqueen Oglumun-annesi42 3. Ay asisi bizede ates yapmisti. 39.5 olmustu yanlis hatirlamiyorsam. Atesi 38.5 olunca calpol veriyordum. Zaten doktorlar 38 ustunu yuksek ates olarak degerlendiriyor. 38.5 dada ates dusurucu ver demisti
Oglumun-annesi42 Cigdem07 Evet yaptım bekliyorum havale falan gecirmez inşallah bekliycem sabaha kadar
Cigdem07 Oglumun-annesi42 kötü düşünme canım allahın izniyle bisey olmaz. Kontrol edersin bakarsın saat başı ateşine ama düşecektir fitil iyi yapmışsın
mirayilknurtolga Oglumun-annesi42 mrvtrk yanlizanne Nurdane0435 Nurdane0435 Muhtemelen menenjit aşılarına başlanmış. 3.ayda özel Aşı rotavirüsü aşısı ve menenjit var. doktorun planlamasına göre değişebiliyor menenjit kimi doktor 3.ayda başlatıyor. Rota ateş yapmıyor genelde. Fitil verdiyseniz eğer sakin olun, zaten 38e düşmüş. Ateş kontrolünü sık sık tekrarlayın. İnce giydirin. Ilık bir duş aldırabilirsiniz. Geçmiş olsun 🌸
Cansuk Doktorlar hep diyor önce ılık duş aldırın ardından şurup verin en son inmezse fitil verin sürekli uyurma yapmayın popişini bizimde aşı yaptığımızda ateşi çıkmıştı üstünü fazla giydirmeyin uyurken de çok örtmeyin
Eternity Oglumun-annesi42 29-33 derece arasında banyo yaptırın. Aman üşütür falan demeyin soyun bebeği çok çok ince bir şey kalsın üstünde kolsuz. Banyo sonrası düşmezse eklem yerlerine ılık kompres uygulayın
Gamzeli Oglumun-annesi42 fitil verdiysen bisey yaoma suan ilik kompres uygulayabilirsin ustu hafif kiyafetlerle kalsin gecmis olsun
Haceromer Oglumun-annesi42 dün doktorum ateş konusunda ateşi çıkınca üstünü çıkar yan yatır sırtına camı aç 10 dk içinde kendiliğinden düşecektir dedi
Nurdane0435 Oglumun-annesi42 3. Ayda hsngi aşı bize 4. Ayds yapildi calpol ver üstüne zıbından başka birşey giydirme ha bide bundan sonraki aşıya gitmeden once ateş düşürücü ver oyle götür aşıya ben oylr yapiyom oğlum ateşlenmiyor hiç aşıdsn sonrs
dlkcnblt Nurdane0435 böyle yapıldığında aşının hükmü hiç kalmıyor virüslerle savaşamıyor vücut demişlerdi bana burda bi yorumda.hemen şurup verilmeyip ateşlenmesi beklemek gerekşrmiş aşının işe yaraması için 👀
Nurdane0435 dlkcnblt zaten ilk aşılarda ateş yapmiyor doktorum demisti nadiren olanlar var şurup verip sağlik ocağina gidiyom oğlum zaten surekli bir ateşleniyor bende bari aşıdan sonra iyi olsun diyr oyle yapiyom
aysenur_58 Oglumun-annesi42 bizde dün 2 aylık aşısını vururduk ben ne olur ne olmaz diye ateşinin çıkmasını beklemeden calpol verdim ağrısını falan alsin diye