Kaansmommy iğneden korkmayın iğne zamanında çocuk çok huysuzlaşacak, çok uyuyacak yeri gelecek hiç uyuyamayacak, sürekli açlık hissedecek, şişecek ama eegyi hızla düzeltiyor. Yani yukarıda yazdıklarım bizde oldu kızım davul gibi şişti yanakları sarkıyodu ama iğneler bittikten bir ay sonra yavaş yavaş söndü o şişkinlik. Ama mutlaka yaptırın doktorunuz verdiyse. İğneler elinize ulaştıktan sonra buzdolabında saklayın. Üzerinde yazar zaten kaç derece ise. Mideyi çok ağrıtıyor mide koruyucu kullanın mide koruyucudan en az yarım saat sonra iğneyi attırın ve mutlaka gün ağarmadan sabah ezanından önce attırın. Bir de şöyle bir şey duydum doğru mu bilmiyorum çocuk ne kadar huysuz olursa iğne o kadar etkili diye. İğne sırasında tansiyon ölçüyolardı bizim tansiyon yüksekse iğne yapmıyorlardı. Bazen iğne atıldığında sabahlara kadar arabada gezdirirdik canı acır gibi çok ağlardı arabada gezmek rahatlatırdı. Antalyada girmediğimiz gezmediğimiz semt mahalle kalmazdı ama iğneler bittikten sonra çocuk yavaş yavaş açılıyor algısı artıyor. Şişmesine de üzülmeyin sonra pufff diye sönüveriyorlar. Biz yanlış hatırlamıyorsam ilk üç iğneyi gün aşırı atıldık sonra eeg komple temiz çıkınca diğer iğneleri haftada bir atıldık. Mesela pazar iğne attırıyorduk çocuk cumartesi günü kendine geliyordu o gün çok iyi sonra hop pazar bidaha atılıyorduk iğne dönemi huysuzluk çok oluyor ama sabredin eegyi düzeltecek yine aklınıza takılan olursa lütfen yazın ben ara ara girip bakıyorum