temmuzgunesii 2 gun once 21 degerle yatisimiz yapildi suan yenidogan yogun bakimda bebegimiz 9da yapilan tahlillerin sonucunda degerimiz 13.48e dusmus degerin kac olmasi lazim taburcu olmamiz icin
Ekin2020 temmuzgunesii geçmiş olsun canım benim bebeğim de erken doğdu bizde aynı sizin gibi 21le yatmıştık yoğunbakıma 11le taburcu olduk 16 17 üst sınır demişti doktor bize taburcu olduktan sonra da sıksık emzir inşaAllah düzelir 🙏
Alim7189 temmuzgunesii biz 13ken taburcu olmuştuk canım ama geri tepmisti değerimiz 17ye kadar fakat doktor bunun normal olduğunu söylemişti. Zamanla geciyo zaten sen hastaneden çıkınca Max 2 saate bı emxr sütün yetmiyosa kesinlikle mama ver. Aç kalıp kan şekerinin düşmemesi gerekiyor. Bizim sariligimiz tam 2bucuk ay surmustu
seyhaann temmuzgunesii bizde 20 ile yattık hastaneye. İlk gün 13 e kadar düştü ama 10nun altına düşşün bir gün daha kalın dedi doktor. Ertesi gün 9 a kadar düştü. Öyle taburcu olduk. 2 gün sonra kontrolde 7 ye düştü dediler. Sonraki kontrolde tekrar yükselmiş dediler. Yani taburcu olduktan sonrası da çok önemli
temmuzgunesii safiyetumbak12 yarin cikarirlar mi biraz daha dusus yasanirsa sabaha kadar 2 tahlil daha yapilacak bi tik daha duserse cikarilir mi
GizemSerraDuru Bende 9 gün önce doğum yaptım sarılık için kontrole gittik. Bizim doktorun söylediği 15 16 değere kadar bizim yapacağımız bişe yok beslenmesine dikkat edin dedi. Umarım kısa sürede taburcu olursunuz . Geçmiş olsun Allah şifa versin
safiyetumbak12 temmuzgunesii çukarttrlar bacım bmm arkdşmındq öyle oldu canınj sıkma Allah byüktür hrşy ylna girer
temmuzgunesii Ekin2020 bir an once saglikla kavusuyim iyi olmasi icin saat basi bile emziricem yeter ki kavusuyim
temmuzgunesii Alim7189 insallah o kadar uzun surmez bir an once cikalim kavusalim surekli emzirecegim
temmuzgunesii seyhaann evet kesinlikle oyle cok dikkat etmek lazim rabbim yavrularimiza acil sifalar versin
Damla29 temmuzgunesii 13le taburcu edilir büyük ihtimal bizimki 14 .3 e kadar çıktı bide zayıflamıstı 500 gram aclıktan da oldu sütüm yetmedi sonra süt sağdım verdim ucum yok diye ememiyodu mama vermeye başladım öle öle atlattı kesinlikle sütün yoksa mama ile destekle