aymira_esira 6aylık olduk ama emeklemiyor uzanıyor ters dönüyor onu böyle çağırdığımdada balıklama gibi yapıyor ayaklarını ama hiç ilerlemedi normalmi sizinkiler ne zaman emeklemeye başladı
Cerenaslan aymira_esira Hiç üzülmeyin benim kızım nerdeyse 8 aylık olucak 6. Ayında emekledi 7 ay da ayağa kalktı şimdi tutunup yürüyor ama halaa oturamıyor 🤷♀️ Ben oturtuyorum ama istemiyor kendini ileri yana atıyor hep. Valla herşey onların keyfine kalmış 😂
smile56 aymira_esira ablamın bebe hiç emeklemedi 🙄ama yürüme zamanı hevesliydi elinden tutup yürütürdük. Hiç emekletemedik
Tokyo Annesi emeklemek gelişim degıl dıyorlar ne zaman isterse ozaman yapar belki hiç yapmas biz yedi aylık idik emekledi🥰🥰anne olunca insan merak ediyor bekliyor
Canimoglumm12 Benimkide emeklemiyor yana donuyor geri gidiyor ileri emekleme yok😀😀canlari ne zaman isterse
duzenlianne 4 buçuk aylığız bizim kız emeklemeye başladı her çocuk farklı oluyor kimi erken kimi geç illaki olur sağlıkları yerinde olsunda 🥰🥰
Defnebelisinannesi aymira_esira 1 hafta sonra 8 aylık olacak emeklemiyo hatta yuz üstü durmaktan nefret ediyo döne döne Bi yerlere gidiyo 😂😂😂 bekliyorum bakalım ne zaman emekleyecek yada hiç emekleme
ant331 Defnebelisinannesi aynı benim o kızım. Döne döne tüm evi geziyor. Uzağındaki oyuncağı almak için ağlıyor. Parmaklarını uzatıyor. Üşengeç bir kız
gzmarc aymira_esira canım bizimkide 9aylikken bir gün öncesinde hiç belirti yokken bir anda öğlen uykusundan uyandi ve emeklemeye başladı nasıl oldu anlamadım bile acele etme suan 12 aylık yürümeye dün başladı zamanla oluyor her şey 😊 Sağlıcakla kalın…
Burcu_uu Emeklemiyor diye endişelenmeyin her bebek farklı benim kızım 1 yaşına girecek 10 aylıkken emeklemeden yürüdü hala emekleyemiyor 🙈🙈
Dgndrmz aymira_esira bu aylarda emekleyenlere genellikle erken emekledi diyorz canım zaten heyecanını anlıyorum hemen emeklesin istiyosn bende öyleydim 😍 9. Ayda emekledi oğlum. Bugünlerinin tadını çıkar emeklesn hele yürüsün sana rahat yok oyuzden al kahveni çayını bebişini seyret 😁