Deletedmom418 Evet çok yakın arkadaşım komşusundan kapmış ama bit değil henüz sirke. Benimde kafam kaşınıyo bana da mı geçti acabası. Laaaas 21.yy da bitlendim şaka gibi
tugceo92 Deletedmom418 suan sirkede olsa onlar cok cabuk cogalabilir. Bite En büyük çözüm boya. Ilk okulda sınıf arkadaşımdan geçmişti. Dayım kuafördü. Saçımı komplekendi rengine boyamıştı ama heryerini direk gitmişti birdaha da olmadi
Melekk61 Deletedmom418 sirke varsa bit kesin vardır😂 eczaneden bit şampuanı alabilirsin şahsen ben hamileyken bitlenmiştimsaçımı kazıttım allahtan kızımın okulu henüz açılmadı oradan bulaşıyordu hep 🥴🙄
Tugce52 Deletedmom418 canım ben şampuanı aldım pek işe yaramadı bu arada banada yegenimden geçti çıldırdım resmen yengeme de neler saydım birazda pistir kendiside dikkat edin diye neyse ben şampuanla yıkadım sürekli dediğim gibi pek işe yaramıyor ben saçımı boyadım o öldürdü bitleri zaten benimde iki bit düşmüştü sirke vardı birazda çok uremeden farkettim Allah’tan boyayla geçti bide sürekli duzlestirdim bı kaç güne öldüler
Deletedmom418 Mom14 kız daha bit değil sirke yani yumurrta ama bmde var mı emin değilim kaşınıyorum sadece 🤣🤣🤣🤣
Deletedmom418 Irem22 bay anam sen onca sene oku bulaşmasın evde tıkılı kal koronadan kaç ama bitlen 🤣🤣🤣
Irem22 Deletedmom418 Geçen bende bitlendim bu ara herkesten duyuyorum vallahi sorma coronadan kaçtık bitten kaçamadık 😂
Melekk61 Deletedmom418 ya işte diyorum ya yumurta tek başına kafana gelemez bit vardır kesin yumurtladı çok çabuk çoğalıyor Bi an önce bişey yapman lazım çok can sıkıcı bişey
jap Deletedmom418 sirke bulaşmaz ki bit bulaşır yumurtlar sirke bırakır. Kaşındıran da bitin kensidir zaten. Eczanelerden bit ilacı alın. Tavsiyem çocuğunuzuda kontrol edin. Geçen sene kızımla bana da bulaştı arınana kadar geberdim kafamda saç kalmadı. Her gün kuruda olsa taradım bit tarağıyla. Bitleri temizledikten sonra sirkeler için zeytin yağı sürüp tarayabilirsin
Kirpapatyasi Deletedmom418 canım seninki psikolojik olabilir kaşıntn yinede eczaneden sampuan alirsan temizler suan adını hatirlamiyorum ama kardeşim amliyathabede başına girmisti bir taramada 100 tane kadae bit gördüm 🤣banyoda bitler yuzuyordu resmen fazla olmadan al bi sampuan
Melooo Mutlaka bit sampuanı kullanın ve ince ince tarayın tek tek temizlenmesi lazım sirke varsa bit de vardır eğer saçınız boyalıysa boyayın uzunsa da kesin sonra düzelttirirsiniz lavanta da iyi geliyordu sanırım