1sultan2sehzadeannesi Ikizlerim sallanmadan uyumuyo sallamayi biraktigimda hemen uyaniyor 3 aylik olduk ne yapmalıyım
Misseli 1sultan2sehzadeannesi Tek çare elektrikli ana kucağı ben dünden beri ilk kez rahata erdim dün geldi 107 günlüğüz
Vefaanadnyadigar 1sultan2sehzadeannesi Ninni açıp kendilerince uyumalarını denesen canım en azından biri sallanmadan uyusa rahatlık olur sana
Momnurse 1sultan2sehzadeannesi Benimde ikizlerim var 3.ayımıza giricez kızım kendi kendine uyuyor ama oğlan sallanmayınca uyumuyor beyaz gürültü ve kundak yapmayı denedim şimdi daha iyiyiz.Kundağı gerçekten denemelisin beyaz gürültüde çok işe yarıyor
1sultan2sehzadeannesi Miray899 bugun artik sallamakta fayda etmedi oturdum ağladım en sonunda ne zamana duzelecekler bir tanede kizim var on7nlada ilgilenemiyorum evimden uzak esimden uzak annede kaynanada bi duzenimiz yok 😞😞
Miray899 1sultan2sehzadeannesi sana bişi diyimmi bende aynıyım hergün ağlıyorum çok zor yardımcımda ypk delircek gibiyim bi annem yardımcı oluyor biran once büyüsünler istiyorum çpk ypruldum yıprandım
1sultan2sehzadeannesi Miray899 benimde oyle bir ay kaynanamda kaldik iki aydirda annemdeyiz ve kizim arti bide 10 yasinda dayimiz var ve onlarda cok zorluyor ben butungun oturup salliyorum kizima karsi vicdan azabim var ilgilenemedigim icin cok zor cok