BugraCan27 2 aydır çıkmak bilmeyen dişlerimiz var yavrum neler çekiyor okadar huzursuz ki sürekli ağlıyor eli hep ağzında diş ağrısına iyi gelebilecek hafifletebilcek önerileriniz var mı ? Siz neler yaşadınız bu ara da yeni ishal oldu bu normal sizce
Esdoel BugraCan27 benim kızım ilk disni 1 yaşını 1 ay geçince çıkardı alttan 2 yaşına 2 3 ay kala üstten 2 tane çıkardı 2 yaşa kadar 4 dişle durdu 2 yaşını bir kaç ay geçince bütün dişlerini 1 buçuk ay içerisinde ağrısız sancısız ateşsiz çıkardı huysuzluk iştahsızlık vs de olmamisti. Oğlumda 9 aylık daha çıkarmadı ama zorlanıyor ben eline limin veriyorum 2 3 dakika kemiriyor alıyorum elinden kızıma da öyle yspmistim rahat etmiştik tavsiye ederim doktor söylemişti bize dış jeli yerine eline limon ver bak nsdil rahatlar demişti
BugraCan27 Esdoel ilk kez limonu duydum bende deneyeyim ozaman dişleri belirginleşmiş ama çok zor çıkıyor galiba
Esdoel BugraCan27 iyice yiks canım limonu sor ver eline 2 3 dakika kemirsin sonra al elinden gerçekten çok iyi geliyor