5253 Kızlar ek gıdaya yeni geçtik bugün havuç tadımı yaptırdım bir çay kaşığı çatalla ezdim verdim ama olduğu gibi kakasından çıkmış afedersiniz küçük küçük havuç taneleri vardı neden acaba normal mi, daha fazla mı ezmeliyim
Yazilimcianne 5253 bizimde öyleydi zamanla düzeldi doktorda normal demişti sanırım mideleri başlarda öğütmüyor
Azizeguney 5253 normal canım istediğin kadar ez havuç nasıl verdiysen öyle çıkıyor 😂 kızım 1 yaşında bizdede öyle
Birkucukeylulmeselesi 5253 bendede aynısı oldu ben erken vermiştim ek gıdayı ondandır diye düşündüm belkide normaldir
ogretmenanneeee 5253 bizde yeni geçtik ek gıdaya cnm 6 ay 6 günlüğüz havuç verdiğim günün akşamında bizimkindede çıkmıştı bencede normal
asyasare 5253 cok normal canim benim bagirsaklari yavas yavas ogrenecek sindirmeyi bizimde oyleydi. 😂 muz verdiginde kakasinda siyah iplik tarzi seyler gorursen de korkma muzdan olacak 😊
Mom9 5253 bizim de olurdu zamanla geçiyor. Mesela ıspanak yese aynen çıkıyo hala 😬 14aylık suanda. Doktor normal demişti
Mervemerveesk 5253 ilk zamanlar öyle oluyor endişe etmeyin, bizde de oldu. Henüz katı gıdaları sindirmeye hazır olmadığı için bedenleri olduğu gibi çıkıyor
Ada_Deniz 5253 bizdr bir de kusma oldu havuç verince evet kakasında da havuç var öğütememiş demek ki midesi