Merve Eymenimiz dozlar tamamlanmadığında önce vurulan dozların bir faydası yok. 5 doz olan menenjit aşısı hangisi acaba. Benim bildiğim nimenrix 3 bexsero da 3 doz ama ?
Visne Başlanan aya göre doz miktarları değişiyor. Nimenrix 1 yaş sonrası tek doz fakat 1 yaş öncesi başlanırsa 2 doz. Dozları tamamlamanız gerekir.
Deletedmom510 Visne biz 13 aylıklen nimenrix vurulduk 14 aylık olduk bexsero vurulduk ama pişman oldum kızım uyumuyo ateşlendi bu aşı cok ağır geldi😞1 yaş sonrası nimenrix tek doz mu oluyor
MinikCilek Visne bizde 13 aylıkken nimenrix tek olduk ama tektir heralde. Bexsero (dogrumu yazdım bilemedim suan😁) onuda yeni olduk ilk doz 16 bucuk aylıktı. Ocakta olcakmısız bidhaa kaç tane kalıyor canım bilgin varmı
Visne Deletedmom510 yaa geçmiş olsun 😔 aşı ağır ama Allah korusun aşısız bir şekilde virüsle karşılaşsa çok daha kötü. Nimenrix tek doz ama baxsero da var yine. 2 farklı menenjit aşısı ve ikisininde yapılması gerekiyor.
Visne MinikCilek ilk dozdan 2 ay sonrası 2. Doz yapılıyor. 2. Dozdan 1 yıl sonrada tekrar dozu yapılıyor. Bu kadar 😊
Tazeanne0134 Deletedmom510 hayır canım biz bexsero yaptırdık ilk doz olarak öyle bişe yapamadık oğlum 9 ay 7 günlük
Eymenimiz Asi Bexero 8.10.16. Numenrux 8.12. Doktorum bana bu aylarda diye yazdirdi ama gercekten agir asilar