Mommy_Bird Merhaba hanımlar bebeğim 7. Ayına girecek 2 3 ay pek kullanmadım ama parfüm hastalığım var sıkmadan pek rahat hissetmiyorum kendimi sizlerde kullanıyor musunuz yoksa zarar verir belki Dye kullanmıyor musunuz ?
Tugbadrsn Mommy_Bird Yaaa ben kullanıyorum dayanamam bazem sadece deodorant kullanırım genelde kucağıma çok almyacaksam sıkarım yani dışarı çıkarsam bebek arbaasına koyduktan sonra sıkarım koku bulaşmasın diye
ElifAlmila55 Mommy_Bird ben kullanmıyorum sebamed kullanıyorum koltuk altına sürülebilenden sadece kokusu yok içerik temiz benden başka koku almasın bebeğim 🥰
DBaybars Mommy_Bird Kullanıyorum sıkıntı olacağını sanmıyorum. Normalde soluduğu İstanbul havasından daha zararlı olamaz
Kaanefe_ Mommy_Bird mesela benim bbeegm emmez parfüm sıktgmda üzerimi değiştiirrm bende bence rahatsız olablyorlar zararnı bilemedm
EbruArden3 1 yaşına kadar parfüm kullanmadım açıkçası. Ama deodorant kullanıyordum hafif olanlardan . Parfüm kokusu biraz daha uste vs temas ettiği için daha baskın bence sizde biraz daha sabredin bebeğiniz çok kucakta kalan bir bebekse
Mommy_Bird EbruArden3 Tugbadrsn ElifAlmila55 DBaybars Furug içim hiç rahat değil aslında bende kullanmıcam bundan sonra zarar vermemişimdir inşallah bebeğime 😒