-ogretmenanne Merhaba anneler, bebeği 10 aylık olup da ikindi uykusuna direnen var mı😬🙈 1.5 haftadır falan durum böyle, bebek arabasıyla dışarı çıkarınca uyuyor ama sürekli de öyle olmaz ki, tek uyku için de erken.. çaresiz kaldım 🙇🏽♀️
Sandal -ogretmenanne her bebek farklı oluo tek uyku yapıoda demekki artık ile istio benimkide 9 aylık iki uyku yapio ucren ikiye geçti bı anda olabilir yani
-ogretmenanne Sandal evet her bebek farklı oluyor sizin ayınıza göre normal ama benim oğlum da 9 aylıkken 2’ye düşürmüştü ama tek uyku için en az 1 yaş denildiği için kafam karışıyor
Sandal -ogretmenanne Yo arkadaşımın çocuğu da öyle benim bayaberken iki uykuya düşmüştü şimdi 11 aylık tek uyku uyuyo
Ftsmhr 11 aya kadar iki uyku sadece 2.5 saat olmalı tek uykuya 12 ay itibari ile yavaş yavaş geçebilirsiniz toplam uyku iki saat şeklinde
-ogretmenanne Ftsmhr teşekkür ederim ben de onu tamamlamaya çalışıyorum ama tez zamanda hallederim İnşallah, sağolun🤲🏼
-ogretmenanne Sandal anladım yalnız değilmişim o zaman 🙈 keşke düzenlerini korusalar ama olmayınca da olmuyor işte. Herhangi bir problemi yok değil mi gelişiminde?
-ogretmenanne Sandal Maşallah diyelim sağlıklı olsunlar da biz de onlara ayak uyduracağız ne yapalım ☺️ Teşekkür ederim