Eslemmomy Gaz yapar onu yeme. Alerji olabilir süt ürünleri tüketme. Valla gına geldi şimdiden. Yiyecek bir şey bulamıyorum yaa. Bana akıl verin. Ben ne yiyeceğim?😢😢
ozgurkus Eslemmomy alerji olabilir ne demek ? Belki yok neden yemekten mahrum bırakıyorsunuz kendinizi.
duygukoc Eslemmomy doktorun dışımdaki kimseyi dinleme herkes herşeyi söylüyor ben herşeyi deneyerek yiyorum gaz yaparsa yemiyorum şükür hiç sorun yaşamadık süt de içiyprum fasülyede yiyorum
attbianne Eslemmomy süt ürünlerini yiyin anne sutunde alerjiyi engelleyen maddeler de var bı yiyecekle ne kadar geç tanisirsa alerji riski o kadar yükselir aklınızda olsun
Eslemmomy ozgurkus bazı belirtiler var da doktorumuz emin olmak için süt ürünleri diyeti yap dedi canım 😔
Mom299 Eslemmomy Ah işte bizede bu gun Dr dedi aynısını alerjiden şüpelendi biraz takipte ol dedi ve ünüversiteden randevu alamaya çalısıyorum gastromoniden insallah alırım kolaylıkla
Eslemmomy duygukoc fasulye gaz yaptı canım süt ürünlerini bazı belirtiler olduğu için bıraktım bir süre doktor dedi yani
Mom870 Eslemmomy https://instagram.com/alerjikhayat?igshid=1u0q8onbb895b alerjik anneler için çok güzel tarifler var takip et canım hiç üzülme geçer inşallah ☺️ Ben gaz yapar herşeyi yedim İnan yemesemde gaz yapıyordu çünkü rahat ol bu kadar üzme kendini sütün kesilir
Eslemmomy Mom299 bizim kakada sıkıntı var memede huzursuzluk egzama ve konak başlangıcı var süt diyeti yapalım dedi doktorumuz bakalım deniyoruz insaAllah iyi olurlar🌷
Portakal Eslemmomy alerjiden emin olmaya çalış boş yere çocuğunda süt ürünleri hassasiyeti oluşmasın. Benim doktorumun görüşü bu yöndeydi
Eslemmomy Portakal ben alerjik biriyim muhtemelen bebekte de var canım o yüzden diyete basladim aslında gebelikte doktorum demişti bebeğe de geçer diye
Mom299 Eslemmomy çok geçmiş olsun canım yaa valla zor süreçten geçicez sanırım ama napalım evlatlarımız için katlancaz 😊