canzuu Merhabalar, arkadaslar 54 günlük bebegim uyurken aciktiginda asla uyanmiyor, aksam 11 gibi uyuyup sabah 8 e kadar uyanmamasi acikmamasi normal mi? Ben artik dayanamayip kendim uyandirip beslemeye çalışıyorum
123poyraz canzuu normal değil 2 saate bir emziriyorsanız emzirmeniz lazım doğduğu zaman bir hafta hastane de kaldık bir kaç ay 2 saate bir uyandırıp emzirdim
Mommyishome canzuu bebeğiniz neredeyse 2 aylık olacak. Benim doktorum 2. Ay kontrolünde 5-6-7 saat uyursa bırak uyusun demişti. Ama her gece her gece sizinki kadar uuyumadı hiç. Bi gece iki gece olur belki bi önceki gün uyumamıştır gazı olmuştur yorulmuştur. Ama sürekli olur mu doktora danışmalısınız bence
GoGirl canzuu 2 aylikken gece 7 saat uyurdu doktor kilosundan dolayi uyusun demisti en guzeli doktora sormak
Neriman2020 Sariliktan olabilir. Zaten bebeginiz daha cok küçük 2-4saat araliginda muhakak beslemeniz lazim
canzuu Doktorum kilosu normal olunca uyanmasini bekle artik uyandirmana gerek yok aciktiginda ağlayacaktir dedi 40 kontrolunde fakat asla uyanmiyo acikip:( 8 saat ac kaliyo ve uyanıp da aglamiyo, sonrasinda ben kendim zorla uyandırmaya basladim:(
Mommyishome canzuu ee doktorunuz dediyse düşünmeye gerek yok. Gün içinde iştahsız mı? Güzel emiyor mu? Bezleri çişli çıkıyor mu?
Seyma05 canzuu benim bebeğim 1 aylıktan beri en fazla 3 kere uyanıyor emmek için en az 3 saat 4 saat uyuyor şuan 2 ay 17 günlük 2 kere uyanıyor akşam 9 10 gibi uyuyor sabah 9 da uyanıyor ama sen yine de göster doktora nedeni Başka bişi de olabilir
canzuu Mommyishome aglamadigi icin endiselendim kendisi uyanmiyor yani aglayip. Kiloda gun icindeki emmede bi sorun yok simdilik cok sukur.sorun geceleri cok fazla uyumasi aciktigini anlamamasi
GoGirl canzuu her cocuk bir olmuyor zorla uyandirip uyku duzenini bozmayin cunku doktorunuzda uyusun demis devamli benzer saatlerde kaldirip zorlarsaniz snr bu duzene alisir uyusun artik desenizde kalkar
Bnbalkan canzuu benim bebeğim o zamanlar gece kalkmazdı bir kaç ay sonra coştu saat bası kalktı ☺️ Nerdeyse 2 aylık elleşme hiç bi zaman gece kaldırmadım ne zaman kendisi acıksa kalkardı 😇
Papatyaseverr canzuu gün içinde 2 saatte bir sizin kaldırıp vermeniz lazım daha çok küçük sarılık değeri yüksek olabilir mi ?
Zeyzeyka canzuu doktorumuz 2. Aydan sonra beslemek için uyandırma kendi uyanırsa besle demişti, bebeğinizin sarılık olup olmadığını anlarsınız bence. Eğer gündüzde aynı şekildeyse sarılığa gidiyordur ama gündüzleri 2 saatte bir uyanıp emiyorsa kilo durumu iyiyse sıkıntı yoktur bence doktorumuz bu şekilde tarif etti
Minikbirkalp Sarılığı varmı bizim vardı doktorum sarılık ağır uykuya düşürür 2 saatte bir emzirmem gerekiyor ki sarılığı atsın demişti eğer 2 saatte bir uyandiramazsan hicbir şekilde en son çare üzerini komple soy uyanır demişti ama ona gerek kalmadı benim oğlum hoc uyumuyordu çünkü halada öyle 🤦♀️🤦♀️