Seraplar Bebeğim 16 günlük sabah 5 ten 12 ye kadar ağlıyor gaz sancısından nurse harveys verdi doktoru rezene verdim yinede geçmiyor susmuyor ağlıyo sürekli ne kadar sürer ne yapmam lazım
Kadriye043043 Seraplar biogaia kullanıyorum ben faydasını da görüyorum şükür bebeğe kimyon rezene… Türü vermeni tavsiye etmem ilk 6 ay anne sütü bunları kendin içebilirsiniz
Nadireyamac Seraplar rezene ve kimyon çayı vermemelisin Allah korusun ne olcağını bilemezsin çok fazla nöbet geçiren bebekler var karaciğer emzimlerinde sıkıntı olabiliyor bağırsak düğümleniyor. Bazı bebekller böyle gazlı benim ki dün 7 den beri uyumuyor hala bu saat oldu ağlıyor 26 günlük gaz damlaları kullandığımız halde
Saadet12Irmak Benimde bebeğim öyleydi artık dayanamadık hastaneye götürdük gaz dolmuş vücudu lavman yaptılar direk gaz damlaları fayda etmedi benim
bukiibukii 4-5 çay kaşığı ile rezene,kimyon çayından verebilirsin. sezaryen doğum yaptım ben dokturumz bize “biogaia” verdi 3.ayımızda bırakacagız.çok şükür öyle gaz sorunu yaşamadık özellikle sabahları vermeye özen gösterin demişlerdi.
Seraplar bukiibukii maflor ve nurse harveys ikisinide kullanıyoruz şuanda sabah akşam nurse öğlende maflor vericem en son çare uyumaz susmazsa fitil verdi doktor
Seraplar Nadireyamac bende bebeğe uygun görmüyorum şimdi kendim içtim kimyon ve rezeneyi inşallah onuda rahatlatır damlaları kullanmaya devam edelim benim daha ilk gün kullanıyorum düzenli kullanınca faydası olur belki bilmiyorum çok zoooooorrrrrr
bukiibukii Ogretmenhanim92 bilmem hiç sormadım 😀bebeklerin saati saatine de ıymuyor ki öğle saatinde de akşam saatlernde de verdiğim oldu.