ikizerkekannesi İlk defa pancar yediricem buharda pişirme makinesi var philips avent genelde gıdaların dakikası yazar ama pancar yok 30 dkka pişirdim ama yeterlimi pancar veren arkadaşlar kaç dakika pişiriyorsunuz internette 20 dk diyen de var 40 dk diyende
attbianne ikizerkekannesi pancar hiç yapmadım beyaz pancarmi beyaz pancarın çok şekerli olduğunu biliyorum o yüzden vermedim ben hiç
archmom ikizerkekannesi pancar baya zor pisiyo ben su haznesinin sonuna kadar su koyuyordum 20 dkda pismez o
ikizerkekannesi Patates gibi dağılmıyor ama çok sertte değil kendimde hiç pancar yemedim valla bir bilgim yok minnaklar vitamin alsın diye yaptım ama olmadı ki
ikizerkekannesi attbianne kırmızı pancar aldım baya faydalıymış ama işde kendim yemediğim için nası olması gerek hiç bilmiyorum çevremde de yapan yok hiç
attbianne ikizerkekannesi hmm onu hiç bilmiyorum hiç yemedim normal patates pisirir gibi pişirin bı bakın tadına olduysa 3 gün kuralına göre verin bişey diyemiycem 😊
ikizerkekannesi Kendi kendime postu yürütmeye çalıştım olmadı valla 30 dkkada pişmiştir heralde yediriyorum artık 🤔
ikizerkekannesi attbianne patatesten daha çok pişirdim patatesi 20 pancarı 30 dkka bakayım 1 yaşı geçtiler ne kadar yerlerse yedireyim zaten ilkleri çok yemiyorlar teşekkür ederim yorum için🤗
ikizerkekannesi archmom hadi ya 6-7 kaşık yemişlerdi daha fazla yedirmiyim ozaman 30 dkka et bile pişince pancarda pişer diye düşünmüştüm 30 dkka pişirdim siz tam zaman tutmadınız mı
archmom ikizerkekannesi yok tutmadim ben yenebilecek kivam icin suyu dolduruyordum zaten yumusaksa yedirdiyseniz sıkıntı olmaz 30dk da pismistir o
ikizerkekannesi archmom yani çatal giriyordu ama dağılma olmuyordu hani patates deki gibi çatalla ezilmezdi ilk yemeleriydi zaten çok tatlı geldi kendileride yemek istemediler siz birşeylerle karıştırıp mı veriyorsunuz nasıl yediriyorsunuz çok sordum kusurabakmayın ama dediğim gibi pancar ne ailem ne ben hiç yemedik öyle olunca çok uzağım bu konuya
archmom ikizerkekannesi ben buharda pisirmistim sarimsak soganla birlikte ya da patates ekleyip blendardan gecirip vermistim.Yemisti o sekilde her cocuk sevicek diye birsey yok tabi ki.Pancar biraz zahmetli ya heryer kipkirmizi oluyor