Dadam
Tabii ki
İlk günümüzden bahsedeyim. Ağır bir koku aldım tamam bu kaka yapmış deyip altını değiştirdim. Kakası her zaman yaptığı kakaya nazaran farklıydı. İshaldi ve çokça ağır bir kokusu vardı. O bezi açıp en bolundan yağ dökmüşlerdi sanki. Popusunu yıkamayana kadar da geçmedi. Tekrarlamaz umuduyla altını bağladım 10 dakika sonra yine aynı durum. Ardından kusma başladı. Durumu doktora izah ettim sabahına göreyim dedi. Sabaha kadar abartısız 20 defa altını değiştirip durdum. Tabii bununla birlikte üstü,başı,yatağı,döşeği..
Gaita tahlili falan yapıldı sonuç rotavirüs. Sıvı kaybı olmaması adına bol bol emzirin demişti doktorumuz. Mama,meme şeklinde gidiyordum. Her ne kadar emzirip mama versem dahi sıvı kaybı yaşanacak düşüncesi kemirmişti beynimi. İshalle birlikte kusma sayısıda çoğaldı. Her akşam acil
Doktor kusmasının önüne geçebilirim lakin ishali önleyemem demişti. Öyle illet birşey ki 8-12 gün arası çekeceksin. Zaman ilerledikçe kendiliğinden duracaktı ki öyle oldu. Probiyotik falan yazdı belki bir ihtimal dedi ama işe yaramadı. Çektim işte 10 gün. 2 gün hastaneye yattık sıvı kaybını önlemek amaçlı. Orda bile kıyafetlerine ve alt bezlerine yetişemiyordum. 3 kilo kayıpla atlattık çok şükür. Çok sıkıntılı ve üzücü süreçlerdi. Biz yandık siz yanmayın ve lütfen paralıdır gerek olsa devlet ön görürdü düşüncesini yıkıp o aşıyı yaptırın