aysenurkus Sevgili anneler biraz doğumdan sonra kendimi bakımsız hissediyorum ve saclarimi boyamak istiyorum ve bebeğim 1 yaşında emziriyorum aranızda boyayan var mı acaba bı zarari var mı peki?
safiyetumbak12 aysenurkus boytmsn daha iyi olr bzm krşıki kmşnun opluna emziklyn boyttı sütü bldğn boya gbiydi bacım bnde 4 cocklyum boytmdm sn blirsen
Seherronya aysenurkus saçınızı boyatabilirsiniz. Hiç bir zararı yok. Boya saç derimizden kanımıza geçmez bulaşmaz.
Moms0305 aysenurkus ben de tam bu konuyu araştırıyordum. Saçlarım iyice beyazladi önce bir boya hemen üstüne ombre yaptircam ama biyandan icim rahat etmiyor ya süte gecerse diye. Ama işe başlıcam biraz bakim şart 🤨
Seherronya safiyetumbak12 öyle birşey olabilir mi hiç ? Başka bir sebebi vardır. Boya saç derimizden kanımıza karışmıyor ki geçsin. Ayrıca saçımıza şampuanda sürüyoruz şampuanda da var birsürü kimyasal. O zaman şampuan da kullanmamak lazım
safiyetumbak12 Seherronya yk kuzum boyanın rngde byle yşl gibi sütede öyle gördük şaşrdm bnde asla bytmdm ne olr dye
Seherronya safiyetumbak12 doktor olmakla ne alaka ? Araştırmak lazım değil mi ? Ben yeterince araştırdım kaç tanede doktora sordum . Sürün rengi yeşil gibiyse bazen yenilen yiyeceklerden oluyo yeşillik falan yemişse ondan olmuştur
Zeynepazram Seherronya seher nerden biliyosun belki kadın sacını yeşile boyattı hayır yani dktr dylsn sncta .s .s .d
Seherronya Zeynepazram çıldıriceğiiiiiiiiiiiiiim dayanamıyoruuuuuum artık 😂😂😂 keşke doktor olaydım da şak diye evet doktorum diyebilseydim ya 🤪🤪
Zeynepazram Seherronya hahahha açııılınnn bennnnn doktorummm de kız nolcak kim bilcek sonucta bende Brad pit le evliyim ama söylemiyorum nazar var nazarr
Ghi Seherronya doktor değilim ama bir sağlıkçıyım, ruj sürerseniz de sütünüz kızarır, kırmızı ruj ve mavi bir göz farıyla mor renk alır lütfen yanlış bilgilendirmeyelim!!!1!bir1!
Seherronya Zeynepazram aslında yeni bir hesap açığ böyle konulara ben doktorum falan diye yorum mu yapsam kız kafamda deli sorular 😂😂😂
Zeynepazram Ghi hamileyken saçıma perma yaptırırsam kızım kıvırcık saclı olur mu ayrıca kalıcı makyaj yaptırsam kızım makyajlı dogar mı lütfen cevap verin ilk hamileliğimde yapmadım olursa ikincide yapıcam..
Zeynepazram Seherronya olur kız bende senin asistanın olıyım işe al beni seherrr ev insanıyımm 😂 her yorumda evet dogru söylüyor bende asistanıyım aynı yerde calısıyoruz derim
Elf112 Merhaba bende saçımı yaptırıcam ama dipten değil bende araştırdım bir sorun olmuyor bebeğim 8.5 aylık eşime bırakıcam ben de acaba nasıl bırakıp gideceğim diye düşünüyorum