Asyah- aynı durumu 4. Ayımızda yaşadık üstüne az kılo alınca mama baslattı dOktor biberonla verdım tabiki gunde 1 kere mama verirken gun geçtikçe 2 3 4 öğün oldu ve sonunda memeyi görünce çıldıran bir bebek oldu asla alöadı sağdım ama tabı emmeyınce tek sağım yetersiz oluyır 2 memede 40 ml 30 ml hep çıktı. Eds kabul etmedi. Ben inatla denedim en sonunda kasıkla verdim ilk 4 5 gün çığlık çığlığa kaşıkla istemedı ama pes etmedim alıştı. Daha sonra emzirme kampı yaptık sürekli yanında üstüm çıplak oyunlar oynadım ara ara meme teklif ettim istemeyince zorlamadım. Bı kaç günde oyun gibi aldı memeyi sonrasında uyku öncesi 1 2 dk emdi her seferınde daha uzadı emmesi. Acıkınca meme teklif ettim istemediğin de kaşıkla 1 ölçek yaptım verdim biraz avunması için ardından yıne meme teklifi… Böyle gitti suan 6 aylık geceleri tamamen emiyor hatta gece meme ye dokunarak uyumak istiyor gunduzde emiyor ama yeterı kadar değil ama eb azından onunda düzeliceğini düşünüyorum şuan 1 2 kere mamd veriyorum kasıkla doymadı ğı zaman ama 2 2 bucuk ay çok uğraştım hatta basta pes ettim bir süre tek mama verdim ama direnince inancında yol kat ediliyor mutlaka. Kusura bakma uzun oldu ama belki faydası olur 🙏